Er du i ferd med med å velge utdanning? Her er 12 grunner til hvorfor du bør studere på Noroff.

1. Du får en praktisk hands-on utdanning

På Noroff får du praktisk kompetanse og ferdigheter som industrien og bransjene behøver. Fra første dag får du være hands-on. Fra første dag følger næringslivet med på ditt utdanningsløp. Vi har satt oss i arbeidsgiverstolen og laget en ønskeliste. Deretter har vi laget studieplanen.

2. Du får undervisning av lærere med bransjeerfaring

Du får undervisning og topp oppfølging av dyktige, erfarne og motiverte lærere som har eller har hatt en profesjonell karriere. Du arbeider med reelle prosjektoppgaver fra våre samarbeidsbedrifter, og har mulighet for prosjektarbeid og internships i relevante selskaper.

3. Noroff er Norges største fagskole 

Noroff kunne ved høsten 2017 rapportere om 1125 aktive fagskolestudenter på avdelingene i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og nettstudier. Selv om Noroff også er en høyskole, gjør dette skolen til Norges største fagskole.

4. Du danner nettverk og vennskap

Du studerer sammen med andre som deler din motivasjon for faget. På Noroff vil du danne et verdifullt nettverk både i og utenfor ditt eget fagfelt.

Artikkelen fortsetter under videoen...

5. Nye digitale utdanninger

Skolen har i flere tiår utdannet blant annet filmfotografer og produsenter, digitale etterforskere, 3D-animatører, grafiske designere, spilldesignere, systemadministratorer, musikkprodusenter. Nylig ble studier som frontend-utvikling, visuelle effekter og digital markedsføring lagt til i porteføljen. Ved august 2018 tilbys også bachelor i cyber security og en 2-årig utdanning innen digital prototyping.

6. Moderne campus og high-end utstyr

Du får en studiehverdag som er sterkt drevet av digitalisering. Undervisningen benytter oppdatert state-of-the-art utstyr og software som industrien bruker, og læringen skjer på en av våre flotte campuser i urbane, innovative og levende bydeler.

7. Unike bachelorgrader

Noroff Høyskole uteksaminerer bachelorstudenter med høyaktuell akademisk trening – og som allerede er job ready. Våre bachelorstudier er cyber securityapplied data science, digital etterforskning og interaktive medier - animasjon og spill.

8. Studer hvor du vil - når du vil

De fleste av våre utdanninger er tilgjengelige som nettstudier. Alle våre fagskolestudier på nett er tilgjengelig på heltid og deltid, og har oppstart fire ganger i året. Dermed kan du kombinere studier med jobb, familie eller andre forpliktelser. 

Artikkelen fortsetter under videoen...

9. Fagskoleutdanning blir enda mer verdifull

Regjeringen satser på fagskolen. Blant annet skal faskolestudenter få studiepoeng. NHO har meldt at flere må velge fagskoleutdanning, og det er stort behov for personer med fagutdanning. 

10. Du bygger en solid portefølje til arbeidslivet

Gjennom de kreative studiene opparbeider du deg en solid portefølje slik at du har verdifullt arbeid å vise frem når du er ferdig med studiene.

11. Støtte fra Lånekassen

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent for lån og stipend i Lånekassen

12. Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører

Noroff utvikler og skreddersyr utdanninger i tett samarbeid med relevant industri, for å imøtekomme fremtidens digitale yrkesliv og kompetansebehov. Du vil studere på en fremoverlent skole med ambisjoner, som forbereder deg på fremtidens arbeidsmarked.

Les også

 

Studier på Noroff

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

En teknologiutdanning der visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere åpner dører til en mangfoldig karriere innen IT og design.

  Nettstudier
  Oslo
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design (2-årig)

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

En praktisk utdanning for deg som vil jobbe i filmbransjen. Gjennom studiet vil du jobbe kontinuerlig med studentproduksjoner og få en grundig opplæring i det utstyret som filmbransjen bruker i dag.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Utdanningen for deg som ønsker å jobbe kreativt eller teknisk med musikk og lyd. Du ønsker å bli artist, komponist, produsent, lydtekniker i studio, eller jobbe med lyd og musikk til film og andre medier.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top