Er du i ferd med med å velge utdanning? Her er 12 grunner til hvorfor du bør studere på Noroff.

1. Du får en praktisk hands-on utdanning

På Noroff får du praktisk kompetanse og ferdigheter som industrien og bransjene behøver. Fra første dag får du være hands-on. Fra første dag følger næringslivet med på ditt utdanningsløp. Vi har satt oss i arbeidsgiverstolen og laget en ønskeliste. Deretter har vi laget studieplanen.

2. Du får undervisning av lærere med bransjeerfaring

Du får undervisning og topp oppfølging av dyktige, erfarne og motiverte lærere som har eller har hatt en profesjonell karriere. Du arbeider med reelle prosjektoppgaver fra våre samarbeidsbedrifter, og har mulighet for prosjektarbeid og internships i relevante selskaper.

3. Noroff er Norges største fagskole 

Noroff kunne ved høsten 2017 rapportere om 1125 aktive fagskolestudenter på avdelingene i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og nettstudier. Selv om Noroff også er en høyskole, gjør dette skolen til Norges største fagskole.

4. Du danner nettverk og vennskap

Du studerer sammen med andre som deler din motivasjon for faget. På Noroff vil du danne et verdifullt nettverk både i og utenfor ditt eget fagfelt.

Artikkelen fortsetter under videoen...

5. Nye digitale utdanninger

Skolen har i flere tiår utdannet blant annet filmfotografer og produsenter, digitale etterforskere, 3D-animatører, grafiske designere, spilldesignere, systemadministratorer, musikkprodusenter. Nylig ble studier som frontend-utvikling, visuelle effekter og digital markedsføring lagt til i porteføljen. Ved august 2018 tilbys også bachelor i cyber security og en 2-årig utdanning innen digital prototyping.

6. Moderne campus og high-end utstyr

Du får en studiehverdag som er sterkt drevet av digitalisering. Undervisningen benytter oppdatert state-of-the-art utstyr og software som industrien bruker, og læringen skjer på en av våre flotte campuser i urbane, innovative og levende bydeler.

7. Unike bachelorgrader

Noroff Høyskole uteksaminerer bachelorstudenter med høyaktuell akademisk trening – og som allerede er job ready. Våre bachelorstudier er cyber securityapplied data science, digital etterforskning og interaktive medier - animasjon og spill.

8. Studer hvor du vil - når du vil

De fleste av våre utdanninger er tilgjengelige som nettstudier. Alle våre fagskolestudier på nett er tilgjengelig på heltid og deltid, og har oppstart fire ganger i året. Dermed kan du kombinere studier med jobb, familie eller andre forpliktelser. 

Artikkelen fortsetter under videoen...

9. Fagskoleutdanning blir enda mer verdifull

Regjeringen satser på fagskolen. Blant annet skal faskolestudenter få studiepoeng. NHO har meldt at flere må velge fagskoleutdanning, og det er stort behov for personer med fagutdanning. 

10. Du bygger en solid portefølje til arbeidslivet

Gjennom de kreative studiene opparbeider du deg en solid portefølje slik at du har verdifullt arbeid å vise frem når du er ferdig med studiene.

11. Støtte fra Lånekassen

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent for lån og stipend i Lånekassen

12. Hos Noroff studerer fremtidens digitale innovatører

Noroff utvikler og skreddersyr utdanninger i tett samarbeid med relevant industri, for å imøtekomme fremtidens digitale yrkesliv og kompetansebehov. Du vil studere på en fremoverlent skole med ambisjoner, som forbereder deg på fremtidens arbeidsmarked.

Les også

 

Studier på Noroff

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
VFX - visuelle effekter, utdanning

VFX - Visuelle effekter

Jobb med spektakulære visuelle effekter i film, spill og virtuell virkelighet. Utdanningen forbereder deg på jobb innen fremtidens digitale medier på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top