Høsten 2016 flytter Noroff inn i nye toppmoderne lokaler midt i clusteret av kreative og tekniske bransjer.

– Oslo er vår viktigste by

– Det er svært verdifullt for våre studenter at vi får en så flott campus i Oslo, sier administrerende direktør i Noroff Education, Lars Erik Torjussen.

– Noroff har godt og vel 850 studenter på landsbasis, men dette gir oss rom for å vokse. Oslo er vår viktigste by, og vi ser frem til å starte studieåret 2016 i nye lokaler i Mølleparken.

Totalt blir campus på over 3500 kvadratmeter.

Vil styrke IT-fagene

– Vi er strålende fornøyd med å kunne tilby våre studenter en toppmoderne campus med bransjeledende fasiliteter for alle våre studieprogram. Det sier rektor på Noroff Oslo, Aage Alexander Foss. - Fra august 2016 planlegger vi å tilby bachelorstudier i Oslo, og det blir også en storsatsing på en rekke nye fagskolestudier.

Det er utrolig gøy å kunne tilby våre studenter et såpass stort løft ved studiestart i 2016Aage Alexander Foss, rektor Noroff Oslo

– De nye lokalene i Mølleparken blir en viktig brikke i vår videreutvikling av yrkesrelevante IT-studier, sier Foss, som har mål om å bli den foretrukne IT-skolen i hovedstaden.

– Men det blir også mange godbiter for våre kreative fag, for eksempel et splitter nytt filmstudio med toppmoderne kinosal, og noen av Norges største og mest moderne lydstudioer. Et fullspekket motion capture-studio er også med i planen. Det er utrolig gøy å kunne tilby våre studenter et såpass stort løft ved studiestart i 2016.

– Blir det plass til flere studenter?

– Ja vi vil kunne få plass til omtrent 500 studenter i Oslo.

– Hvilke studier vil dere tilby i Oslo?

– Vi planlegger å tilby bachelorstudier innenfor IT-sikkerhet og interaktive medier, samt fagskolestudiene internettmarkedsføring, nettverk og IT-sikkerhet, og nettverks- og systemadministrasjon. Vi planlegger også helt nye fagskolestudier som vi vil røpe ved en senere anledning.

– Så vil vi videreføre teknisk design med DAK, lyd- og musikkproduksjon, filmproduksjon, grafisk design og 3D-fag, som vi allerede tilbyr i Oslo i dag.

– Midt i smørøyet

Prolyd er en av Norges ledende leverandører av profesjonelt lydutstyr, og blir nå en av Noroffs nærmeste naboer. Produktansvarlig Johannes Mollø-Christensen synes det blir hyggelig å få Noroff i nærheten:

– Det er et veldig trivelig område med sterk bransjerelatert virksomhet. Her finnes det flust av lydstudioer og filmproduksjonsselskaper, så det er tydelig at bransjen har samlet seg på dette stedet. Dette er midt i smørøyet for dere.

I tillegg til Oslo har Noroff campusstudier i Bergen, KristiansandStavanger og Trondheim. De fleste av studiene er også tilgjengelige som nettstudier.

 

Dette er Noroff

Noroff tilbyr utdanning på høyskole- og fagskolenivå.

Vi har campusundervisning i Oslo, Bergen, KristiansandStavanger og Trondheim.

De fleste av studiene er tilgjengelige som nettstudier.

Vi har tilsammen ca 850 studenter, og alle våre studier er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

Bachelorstudier hos Noroff:
Digital etterforskning
Interaktive medier - animasjon
Interaktive medier - spill

Fagskolestudier hos Noroff:
Nettverk og IT-sikkerhet
Nettverks- og systemadministrasjon
Teknisk design med DAK 2D/3D
Grafisk design
Lyd- og musikkproduksjon
Filmproduksjon
Internettmarkedsføring
3D design og animasjon
3D spilldesign
3D filmproduksjon

Noroff Oslo fra august 2016

Motion capture-studio. Previsualisering: Adrian Hanslien

     
Top