Søknadsprosess Noroff Fagskole

Noroff Fagskole sine klasseromsstudier har rullerende opptak frem til studiestart i august. Nettstudier har oppstart fire ganger i året (januar, mars, august og oktober).

Vi anbefaler søkere å være ute i god tid og ber alle om og laste opp all nødvendig dokumentasjon som vedlegg til søknaden for å minimere behandlingstiden. Dersom du er usikker på hva slags dokumentasjon som kreves, kan du lese mer om dette på siden om opptakskrav. Vi tillater at du tar bilde av dokumentasjon, eksempelvis fra din mobiltelefon, men sørg for at hele dokumentet er synlig.

Du vil også bli bedt om å skrive en motivasjonstekst i søknaden. Denne gir oss et innblikk i din tidligere utdanning, eventuell erfaring og nivå innenfor faget. Straks søknaden er sendt inn vil du få en bekreftelse på epost. All kommunikasjon mellom deg og skolen angående søknaden vil også kvitteres ved at du mottar en epost. Vi ber om at du kontrollerer dine personopplysninger slik at vi kan nå deg på dine registrerte kontaktpunkter.

mine sider vil du til enhver tid ha oversikt på status for søknaden. Du kan også redigere den i ettertid.

Spørsmål til søknadsprosessen?

Har du ytterlige spørsmål om søknaden din? Kanskje du lurer på noe rundt opptakskrav eller finansiering av studiet? Mange spørsmål er besvart på ofte stilte spørsmål.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, enten via kontaktsiden vår, via privat melding på facebook, eller gjennom meldingstjenesten som du finner på mine sider straks du har levert søknad.

Du er også velkommen til å besøke oss i Oslo, Bergen, Kristiansand eller Stavanger.

Top