Er du i ferd med å velge utdanning? Her får du åtte grunner til hvorfor du bør studere på Noroff - School of Technology and Digital Media.

1. Studiene gjør deg attraktiv i arbeidsmarkedet

Allerede fra første dag følger næringslivet med på ditt utdanningsløp. Noroff er opptatt av å gi studentene en relevant og næringslivsrettet utdanning, slik at du er mest mulig attraktiv for arbeidsgiver.

Hos oss vil du ha mulighet for prosjektarbeid og internships i relevante selskaper, i tillegg til jevnlig å arbeide med reelle prosjektoppgaver fra våre samarbeidsbedrifter. Alt for å gjøre deg job ready.

2. Løpende opptak

Hos Noroff er det løpende opptak, noe som betyr at søknadene behandles i den rekkefølgen de komme inn. 15. april, som er den tradisjonelle søknadsfristen, betyr lite for våre studier. Det gjelder å være tidlig ute med å søke, da det i praksis er førstemann til mølla. De mest populære studiene risikerer å bli fylt opp i god tid før 15.april.

Løpende opptak vil i praksis si at du kan være heldig å sikre deg en studieplass også senere på året. Nettstudiene hos Noroff har oppstart fire ganger i året – her får du fleksibiliteten du trenger for å begynne ditt studentliv.

«"
Foto: Jeanette L. Bækkevold

3. Frihet til å velge selv

Hvordan vil du at din studenthverdag skal være? Noroff tilbyr utdanning i mange ulike former. Du kan for eksempel nyte friheten som nettstudent, delta i det gode studentmiljøet som campusstudiene bringer med seg, eller kanskje kombinere karrieren din med studier på deltid? Hos Noroff er det tilrettelagt for at nettopp du skal kunne studere, på den måten som gjør deg best.

4. Fremtidsrettede utdanninger

Noroff har et bredt utvalg av nye digitale utdanninger. I flere tiår har vi utdannet blant annet digitale etterforskere, grafiske designere, spilldesignere, 3D-animatører, filmfotografer og produsenter, systemadministratorer og musikkprodusenter. Du kan for eksempel ta en hel bachelorgrad i cyber security, enten på campus i Oslo eller Kristiansand, eller via nettstudier.

5. Lærere med bransjeerfaring

Gjennom ditt studieløp vil du raskt forstå viktigheten av motiverte og dyktige lærere. Hos Noroff er vi stolte over å ha erfarne lærere, som har hatt en profesjonell karriere innen sitt fag! Dette gjør at du som student kan være trygg på at vi tilbyr studier av kvalitet og at du etter endt utdanning vil sitte igjen med de nødvendige verktøyene for å lykkes.

«"

Foto: Jeanette L. Bækkevold

6. Verdifullt nettverk

Som student kan det å danne seg et nettverk skape et grunnlag for karrieren videre i livet. Studiekameratene dine kan bli dine fremtidige kollegaer, og medstudentene dine kan ende opp som dine samarbeidspartnere. Hos Noroff får du gode muligheter til å skape et godt nettverk for deg selv, i tillegg til at du får en tett dialog med erfarne forelesere - som gjør studiehverdagen spennende, engasjerende og motiverende.

7. Støtte fra Lånekassen

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

8. Moderne campus – high end utstyr

Noroff tilbyr utdanning på campus i fire av Norges største byer; Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Alle de forskjellige campusene er utstyrt med lyse og tidsriktige lokaler og topp moderne utstyr. Undervisningen benytter oppdaterte state-of-the-art utstyr og software som industrien bruker.


 Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi hjelpe deg med å finne ut av. Meld deg på studieveiledning her

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Studietilbud

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital prototyping, 3D-printing

Digital prototyping

Morgendagens produkter fremstilles og testes digitalt. Bli klar for jobb i prosess- og produksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning som lærer deg å designe fysiske produkter ved bruk av 3D-printing.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Praktisk ettårig utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
VFX - visuelle effekter, utdanning

VFX - Visuelle effekter

Jobb med spektakulære visuelle effekter i film, spill og virtuell virkelighet. Utdanningen forbereder deg på jobb innen fremtidens digitale medier på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Bli 3D-designer og jobb med spill, VFX, visualisering, AR og VR eller i andre bransjer. Studiet benytter nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Bli 3D-designer og skap estetiske miljøer til spill, film og andre bransjer. Studentene lærer fotogrametri, 3D-miljøer, modelleringsteknikker og karaktermodellering.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Interaktiv

Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer

XR-utvikling

XR-utvikling er en teknologiutdanning med fokus på utvidet virkelighet, eller Extended Reality. Studiet gjør deg klar for jobb innen Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) og Mixed Reality (MR).

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top