28. februar inviteres musikkbransjen inn for å høre hva de unge lovende artistene har å by på.

Noroff Records er Norges første studentdrevne plateselskap. Plateselskapet ble etablert i 2018, og studentene på lyd- og musikkproduksjon har allerede rukket å gi ut en rekke singler.

Målet for Noroff Records er at plateselskapet skal fungere som et springbrett fra studiet og ut i bransjen for studentene som studerer lyd- og musikkproduksjon på Noroff, sier Anja Amundsen (23), A&R og artist i Noroff Records.

Fredag 28. februar er det duket for Noroff Label Lunsj og showcase - for å vise frem en rekke fremadstormende artister.

Vil vise hva Noroff Records har å by på

På Noroff Label Lunsj inviteres utvalgte i musikkbransjen for å høre musikken til artister som står på trappene til å bli en del av fremtidig norsk musikkeksport; spennende nykommere fra Oslo og Bergen.

Dette er for å vise musikkbransjen hva Noroff Records har å by på, hva vi har fått til så langt, samt sette våre artister og A&Rs i kontakt med riktige folk i bransjen.

🗓️ Eventet finner sted kl. 13.00-14.00 på Noroff (Mølleparken 4, 0459), inngangen fra Sagaveien og ved siden av Wallmans.

Senere på kvelden vil det arrangeres det konsert på Samfunnet Bislet (Pilestredet 52), der det blir mulighet til å se de samme artistene fremføre sine låter live. Showcasen er åpen for alle. Se Facebook-arrangementet her

De samme artistene som på dagtid, i tillegg til unpublished artister fra Noroff, opptrer med to-tre låter hver. Her vil det også være artister fra både Noroff Records i Oslo og Bergen. Konserten showcaser de ulike artistene og hva plateselskapet har fått til det siste skoleåret.

I tillegg blir det en liten smakebit på materiale fra film- og grafisk design-studentene.

Det blir servering og god musikk, og artisten vild slipper låten «Louis Vuitton». Konserten etterfølges av afterparty med DJ.

Fremadstormende artister å se opp for

Ni artister skal få prøve seg på scenen. Dette er blant annet Anja Amundsen selv, under artistnavnet anja. Caspara, Danny D FOG, Rimmslim, Oscar Troy og Echoff skal opptre. I tillegg er WAHOMIE, vild og artistduoen PATHOS, med sin aktuelle singel «Would You», som ble listet på NRK P3, å høre på kveldens event. 

Artister og produsenter som Lil Halima, Safario, Morten Gillebo og Farida har tidligere studert lyd- og musikkproduksjon hos Noroff.

Følg Noroff Records på Facebook og Instagram


Relaterte studier

Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Utdanningen for deg som ønsker å jobbe kreativt eller teknisk med musikk og lyd. Du ønsker å bli artist, komponist, produsent, lydtekniker i studio, eller jobbe med lyd og musikk til film og andre medier.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

En praktisk utdanning for deg som vil jobbe i filmbransjen. Gjennom studiet vil du jobbe kontinuerlig med studentproduksjoner og få en grundig opplæring i det utstyret som filmbransjen bruker i dag.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top