Noroff Records

Det var noe helt spesielt med stemningen i lokalet da kveldens æresgjester inntok scenen. Alle i lokalet sang og danset seg gjennom hele låten. Få hele stemningsrapporten her.

26. september var det endelig tid for release av debutlåten til Anja og produsent MohGotJuice, CMD.

I flere uker hadde studentene fra lyd-og musikkproduksjon, grafisk design og digital markedsføring samarbeidet for å gjøre releasefesten best mulig. Alle i prosjektet fikk kjenne på hvor mange deler i en maskin som må klaffe, slik at resultatet blir optimalt. Etter endt fest kunne alle med hånden på hjertet si det var en vellykket release. Se bilder lenger ned i saken.

Jeg er så imponert, takknemlig og stolt av hva vi har klart å få til sammen, sier Marit Holvik, student ved lyd- og musikkproduksjon.

«"

Studentene fra lyd- og musikkproduksjon i Oslo. Foto: Mario de la Ossa

En gang til, en gang til

Releasen fant sted på Samfunnet Bislet. Programmet var stappfullt med talenter som DJ Josefine, rapduoen FØNIKS, Felix Jatta og Qaz, og selvfølgelig den eksklusive opptreden av CMD med Anja og MohGotJuice. Det var til slutt nesten 150 stykker som hadde trykket på «skal» på arrangementet på Facebook, og stemningen var til å ta og føle på inne i lokalet.

Les også: Et annerledes lydbilde

Det var noe helt spesielt med stemningen i lokalet da kveldens æresgjester endelig inntok scenen. Alle i lokalet sang og danset seg gjennom hele låten. Ikke nok med den ekstremt gode responsen, det runger også gjennom hele lokalet «En gang til, en gang til», mens folk klapper, tramper og hopper.

Anja og Moh kunne ikke annet enn å høre på sitt dedikerte publikum. Introen spilles på nytt og applaus overdøvet all støy inne på Samfunnet Bislet.

Artikkelen fortsetter under bildet...

«"

Fanklubb: Jonas Gran Stensrud og Marta Viste var to av kveldens gjester. Foto: Privat

Det var en dritbra låt. Det var bra stemning og det var gøy å samarbeide på tvers av studiene, sier Jonas Gran Stensrud, tidligere lyd- og musikkproduksjonsstudent.

Jeg synes det var sykt bra stemning, så mange flinke folk og låten er veldig relevant for tiden. Også elsker jeg at de har brukt "unormale" ting som kjøkkenutstyr og mikrobølgeovn for å lage beaten til låten, sier Marta Viste. 

Tverrfaglig prosjekt

Snart er det duket for en ny release, og gjengen som jobber i Noroff Records er allerede i gang med planleggingen av den andre releasefesten som etter planen skal skje den mot slutten av oktober. Likt som forrige gang blir det igjen et tverrfaglig prosjekt, der ulike studier får kjenne på hvordan det er å jobbe med fagstoffet i praksis.

Alle satser på at den neste release-festen blir en like stor, om ikke større suksess.

🎧 Hør CMD på Spotify og følg Noroff Records på Facebook her.

«"

«"

«"

«"

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Relaterte studier

Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Top