– Vi får mange praktiske oppgaver i løpet av året som involverer programmering, nettverkssikkerhet og databaser, sier Jonathan.

Jonathan Wilsher Loewe (21) studerer bachelor i digital etterforskning.

– Jeg opplever at studiet er utrolig spennende og lærerikt. Jeg føler skolen er faglig oppdatert og gir gode jobbmuligheter, sier Jonathan.

Bachelorstudiet lærer studentene datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Etter utdanningen i digital etterforskning kan studentene jobbe enten i politi og etterretning, eller med datasikkerhet for små og store selskaper.

– Det som gjør digital etterforskning til et spennende fagfelt er at det er under kontinuerlig utvikling. Studiet byr på mange spennende utfordringer og det er masse å lære. Det er et veldig bra studietilbud, sier Jonathan.

– Faglærerne tilrettelegger undervisningen godt og det virker som de har et ønske om å lære bort til studentene, noe som gjør det enda mer interessant å følge med på forelesningene.

Jeg føler skolen er faglig oppdatert og gir gode jobbmuligheter.Jonathan Wilsher Loewe

– Det oppfordres til å prestere bra

Jonathan studerer på Noroff Kristiansand. Campus ligger i sentrum av sørlandsbyen som opplever spennende vekst i digital og teknologisk sektor.

– Jeg synes campus er veldig bra. Det er veldig bra utstyr og flotte lokaler, sier han.

– Hvilke praktiske oppgaver får dere gjøre på campus?

– Vi får mange praktiske oppgaver i løpet av året som involverer programmering, nettverkssikkerhet og databaser. For å løse disse må vi sette oss inn i forskjellige programmer som egner seg for oppgavene.

– Læringsmiljøet er bra og det oppfordres til å prestere bra, sier han.

Studiet er også tilgjengelig via Noroff Nettstudier, hvor alle forelesninger streames live.

Artikkelen fortsetter under videoen...

– Jeg er veldig fornøyd med skolevalget mitt

Den enorme veksten innen datateknologi skaper reelle trusler for både bedrifter og statlige kritiske infrastrukturer. De fleste store bedrifter som er avhengige av informasjonsteknologi, har behov for personer med kompetanse innen digital etterforskning.

– Har du noen råd til selskaper om hvordan de bør sikre seg digitalt?

– Bedrifter må bruke tid på opplæring av medarbeidere i datasikkerhet og samtidig gjøre dem bevisst på hvor viktig det er å ha gode datarutiner.

Jeg er veldig fornøyd med skolevalget mitt.Jonathan Wilsher Loewe

– Jeg valgte utdanning hos Noroff basert på at det passet med mine tidligere erfaringer. Mulighetene for å lære relevante ting virket bra på Noroff. Jeg er veldig fornøyd med skolevalget mitt, og vil anbefale Noroff videre til andre, forteller han.

Jonathan forteller at han vil bruke kompetansen sin som grunnstein for å lære enda mer om digital etterforskning og informasjonssikkerhet.

– Hvilke råd vil du gi til nye studenter?

– Det er et åpent og fint miljø på skolen så er bare å spørre de som har gått her et år eller to, hvis det er noe man lurer på. Ellers vil jeg vil anbefale nye studenter å sette seg inn i hvordan en PC er bygget opp og hvordan de ulike komponentene fungerer.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top