Digital markedsføring, Noroff, Kalibrert

De som vurderer studier spisset mot digital markedsføring, vil stå svært godt rustet i morgendagens arbeidsmarked, sier Lise.

Det går ikke en uke uten at det er noe nytt fra de store aktørene i markedet. Lise Komnæs Jæger

Lise Komnæs Jæger (45) har 20 års erfaring fra digital forretningsutvikling og digital markedsføring, fra ulike bedrifter i Oslo og Bergen.

I dag er hun daglig leder og gründer av Kalibrert, et lokalt, digitalt markedsføringsbyrå som holder til på Bryggen i Bergen.

Jeg trives utrolig godt i bransjen og finner det svært motiverende å kunne støtte kunder med gode råd og gjennomføring av markedsføring i en rivende utvikling. Det går ikke en uke uten at det er noe nytt fra de store aktørene i markedet, som Google Facebook, Likedin eller HubSpot, forteller hun.

Hva liker du best med jobben din?

Jeg er selv mye ute i kundemøter og er svært glad i hands-on arbeid og støtte med strategi og gode taktiske planer for at kundene skal oppnå sine mål. Ellers er jeg utrolig glad i å jobbe daglig med mine veldig dyktige kollegaer i Kalibrert.

Stor etterspørsel etter digital kompetanse

Hvilke trender ser du innen fagfeltet?

De store trendene går mot mer automatisering og avansert bruk av data for å målrette annonser enda bedre enn før. Det har etter hvert blitt bedre og bedre metoder for å treffe den rette målgruppen på effektive måter.

Lise forteller at det etterspørselen etter digital kompetanse har økt betraktelig de siste årene. 

Det er en enorm etterspørsel etter folk med digital kompetanse – både på byråsiden og hos kundene der ute. De som vurderer studier spisset mot digital markedsføring i dag, vil stå svært godt rustet i morgendagens arbeidsmarked.   

Hvem lykkes innen digital markedsføring?

Det er en enorm etterspørsel etter folk med digital kompetanse. Lise Komnæs Jæger

De vi ser lykkes innen digital markedsføring er dem som er nysgjerrig på ny teknologi, har en viss analytisk forståelse og skjønner kommunikasjonsfaget i de ulike digitale plattformene.

Artikkelen fortsetter under videoen...

Bli digital markedsfører på ett år

Hos Noroff tilbys en ettårig fagskoleutdanning i digital markedsføring på campus i Oslo eller via Noroff Nettstudier.

Les: Anette gikk rett i jobb hos toppbyrå innen digital markedsføring

Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier. Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top