Digital fagutdanning på universitets- og høyskolenivå er i ferd med å bli et ønske for mange arbeidsgivere innen IT og digitaldrevet bransje.

80 prosent av arbeidsgivere har behov for å rekruttere personer med bachelorgrad. Det fremkommer av Arbeidsgiverundersøkelsen 2019

For første gang har over 5000 arbeidsgivere fra offentlig og privat sektor svart på hva som er viktigst for dem når de skal ansette nyutdannede. Arbeidsgiverundersøkelsen er gjennomført av NIFU på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet.

– Resultatene fra arbeidsgiverundersøkelsen viser at norske arbeidsgivere er fornøyde med ferdighetene og egenskapene til kandidatene de ansetter. Dette underbygger at det jevnt over er god kvalitet på utdanningene i Norge, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V).

Utvikler studiene i takt med teknologien

Ifølge rapporten rangerer arbeidsgivere kandidater med arbeidslivserfaring og praksis høyt når de skal ansatte.

– Studentenes utdanning bør utvikle seg i takt med samfunnets og arbeidslivets behov, sier Nybø.

Noroff tilbyr bachelorstudier i cyber security, digital etterforskning, applied data science, interaktive medier - animasjon og interaktive medier - spill

Din bachelorgrad fra Noroff blir ikke et nedstøvet dokument. Beathe Due

Prorektor i Noroff, Beathe Due, sier at studietilbudene hos Noroff kontinuerlig oppdateres og videreutvikles, på grunn av de raske endringene innenfor teknologien. 

–  Vi skreddersyr utdanningstilbud som vi vet at arbeidsmarkedet har behov for og leverer praksisnær utdanning som fører til jobb. Din bachelorgrad fra Noroff blir ikke et nedstøvet dokument som du en sjelden gang henter frem, men et av dine viktigste verktøy i arbeidslivet for livslang læring.


Gode muligheter for utveksling

Noroff Høyskole er godkjent for Erasmus+, et av EUs verktøy for samarbeid mellom høyere utdanningsinstitusjoner i Europa. Gjennom Erasmus+ kan norske studenter få økonomisk støtte til et studieopphold ved utvalgte europeiske høyskoler og universiteter.

–  Det er mange fordeler ved å studere i utlandet. Du får blant annet mulighet til å tilegne deg en høy språklig kompetanse og bygge et stort nettverk, sier Due. 

Noroff har fortsatt ledige studieplasser, og tilbyr 18 forskjellige studier innen teknologi og digitale medier, på fagskole- og høyskolenivå.


Tilbyr bachelorgrad i cyber security

På førsteplass over de ti mest etterspurte tech-yrkene i 2019 troner cyber security-eksperter. 

Noroff sitt nyeste tilskudd i porteføljen er en bachelorgrad i cyber security. Denne er tilgjengelig på campus i Kristiansand og i Oslo.

Geir André Strømsvold er en av dem som vil studere cyber security til høsten. Les mer her

–  For meg er drømmen å fullføre en bachelorgrad og være den første i familien med høyere utdanning, sier han. 

Vi skreddersyr utdanningstilbud som vi vet at arbeidsmarkedet har behov for. Beathe Due

Har du et hektisk liv som gjør en vanlig studiehverdag vanskelig å organisere kan nettstudier være en løsning. Du kan ta hele bachelorgraden din på nett. Alle forelesninger streames live. 


Høyskolestudier hos Noroff

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor of Digital Forensics and Incident Response - study program

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

The rise in cyber attacks, ransomware and hacking has created a critical need for skilled digital investigators with the ability to respond to cyber security incidents.

  3 years
  Online
  Online PLUS Oslo. Read more here.
  Kristiansand, Norway
  Bachelor's Degree, 180 ECTS
Read more
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top