Jeg er veldig glad for at jeg kunne kombinere en utdanning med å være i Korea, og i tillegg kunne reise rundt i Asia, sier hun.

Maria Louise Try (29) flyttet til Sør-Korea i 2017 for å lære koreansk, og få en forandring i hverdagen.

Derfra studerer 3D design og animasjon på Noroff Nettstudier

Det er utrolig greit å kunne ta med seg skolearbeidet hvor som helst. Maria Louise Try

Jeg er veldig glad for at jeg kan kombinere en utdanning med å være i Korea, og i tillegg kunne reise rundt i Asia og oppleve nye steder.

Studenthverdagen min her består av å sitte på forskjellige kafeer, drikke litervis med kaffe og studere. Jeg liker at det skjer litt rundt meg mens jeg studerer, jeg synes det er utrolig koselig å kunne flytte blikket bort fra PC-skjermen og se mennesker gå forbi, se andre studere eller bare se venner og familie snakke sammen, smiler Maria Louise.

Tar med studiene til nye steder

Studiet tar opp mesteparten av hverdagen min, men siden nettstudier er så fleksibelt og jeg kan jobbe fra hvor som helst, har jeg mulighet til å oppleve nye ting og steder ofte.

I tillegg til å bo i Korea har hun også fått tid til å besøke Malaysia, Filippinene og Japan ved flere anledninger.

Jeg håper på å få muligheten til å besøke et nytt land eller en ny by nå i nærmere fremtid. Det er utrolig greit å kunne ta med seg skolearbeidet hvor som helst- hvis jeg plutselig skulle trenge en liten sydenferie, men fremdeles har skolearbeid å gjøre.

Se dette innlegget på Instagram

Exam⌨🖱

Et innlegg delt av ☕Lily☕ (@hyggelily)

Modellering og teksturering

Med 3D design er det kun fantasien som stopper meg hvis det er noe jeg har lyst til å lage. Jeg er glad i animasjonsfilm og spill, så jeg har veldig lyst til å delta i å lage film eller spill i fremtiden.

29-åringen kan tenke seg å jobbe med spill og film i fremtiden, og forteller at hun kommer til å fortsette å studere 3D spilldesign etter at hun er ferdig med det ettårige studiet i 3D design og animasjon.

Det er nok kanskje modelleringen jeg liker best, og liker å sitte å bruke mye tid på det. Jeg kan til tider være litt perfeksjonist, så kan sitte over lengre tid å «dille» med detaljer for å få det ekstra fint. Som god nummer to liker jeg teksturering, selv om jeg ikke er like flink på det enda så synes jeg det er kjempegøy.

Å være nettstudent fra «andre siden av verden» går helt fint, ifølge Maria Louise.

Å være nettstudent her er ikke så mye annerledes enn å være nettstudent i Norge. Jeg får like mye hjelp av lærerne som de andre studentene.

Jeg har en tendens til å være natteravn, så jeg kan ha en litt senere start på dagen om jeg ønsker det, eller jobbe lenger om jeg ønsker det også.

Til slutt, hva er planen videre?

Planen min er å bo her frem til jeg er ferdig med 3D spilldesign, frem til våren 2021. Etter det er planen min å flytte til England å prøve å komme meg inn på Teesside University gjennom utveksling hos Noroff, slik at jeg får meg en bachelor og kontakter som kan være nyttige for fremtiden, avslutter hun.

Er du interessert i 3D?

Legg igjen din e-postadresse og få mer informasjon om 3D-studiene på Noroff. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top