nettstudier, slik lykkes du, Noroff

Noroff har i dag nærmere 2000 nettstudenter. Vi gir deg åtte tips til hvordan bli en strukturert og engasjert nettstudent. 

 
▫️ Bli kjent med dine virtuelle medstudenter

For at hverdagen som nettstudent skal oppleves som meningsfylt, invester tid i dine medstudenter. Det er alltid hyggelig å vite hvem man går i «klasse» med, ha noen å diskutere oppgaver med eller andre problemstillinger som måtte dukke opp som nettstudent. Hvem vet, kanskje møtes dere i arbeidslivet senere?

▫️ Sett av tid til andre ting enn studier

Å starte som nettstudent kan være overveldende. Det er masse nytt å sette seg inn i, et nytt digitalt klasserom med nye studenter og faglærere. Det er viktig å bruke tid på å komme godt i gang, men ikke føl at du må sitte med studier 24/7. Det er viktig å ta gode avbrekk, å gjøre noe helt annet. Dra på kino, ta en tur på trening, eller gjør det som gir deg energi, slik at du er klar til alarmen ringer neste morgen.

▫️Gå inn med et lærevillig mindset

Det er helt i orden å finne enkelte moduler utfordrende – det er en del av utviklingen og læringen vår. Husk, du tar nettstudier for å lære. Hadde du visst alt dette fra før, hadde du ikke studert det. Vær tålmodig og forstå at du gjør fremskritt- uansett om de er store eller små.

▫️Lag en morgenrutine

En god morgenrutine er faktisk en av de tingene som går igjen hos suksessrike mennesker. Fikk ditt morgenrituale, og gjør det hver dag. Skriv gjerne ned mål for dagen før du starter å studere. Dette må være realistiske og konkrete målsettinger. Det fungerer ofte bra og gir en god følelse å kunne huke check på noe som er gjort ✔️

«"

▫️Ikke utsett, begynn i dag

Stress! Det er kvelden før tidsfristen og du jobber som en gud for å lever oppgavene. «Hvorfor startet jeg ikke tidligere?». Dette er en velkjent problemstilling. Planlegging er viktig og du må disponere tiden fornuftig. Ved ukestart blir tilgang til nye leksjoner og oppgaver delt ut, da bør du lage en plan for uken. Dermed får du full oversikt over hva som skal gjøres. Når du har mestret og levert i tide, nyt følelsen. 

▫️Logg av sosiale medier

Forsøk og vær litt egoistisk i den form av at når du studerer så studerer du. Candy Crush, nettshopping og klikk-saker på nettet kan være vanskelig å kjempe mot. Viljestyrken kan bli utbrent av mindre. Heldigvis finnes det en rekke forskjellige programvarer på nettet som blokkerer nettsider for et ønsket tidspunkt. Nå kan du konsentrere deg uten å bli distrahert!

▫️Spør om hjelp

Faglærerne på Noroff Nettstudier brenner for faget sitt og setter stor pris på engasjerte studenter. Still spørsmål i det digitale klasserommet, vis nysgjerrighet og del kunnskapen din. Spør heller en gang for mye enn en gang for lite.

▫️Ha det gøy

Gjør studiene til noe hyggelig. Ha en god arbeidsplass hjemme, sørg for at det er stille, ryddig og gjerne uten andre distraksjoner. Av og til er det også fint å bytte arbeidsplass, gjerne på en kafé eller et bibliotek, for eksempel. Husk at det skal være gøy å studere og at kunnskapen du akkumulerer i løpet av disse årene skal gjøre deg til en ressurs i arbeidslivet.

Er du nysgjerrig på hvordan det fungerer å studere på nett? Les mer her


Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Våre nettstudier

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Bli 3D-designer og skap estetiske miljøer til spill, film og andre bransjer. Studentene lærer fotogrametri, 3D-miljøer, modelleringsteknikker og karaktermodellering.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Bli 3D-designer og jobb med spill, VFX, visualisering, AR og VR eller i andre bransjer. Studiet benytter nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
VFX - visuelle effekter, utdanning

VFX - Visuelle effekter

Jobb med spektakulære visuelle effekter i film, spill og virtuell virkelighet. Utdanningen forbereder deg på jobb innen fremtidens digitale medier på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Praktisk ettårig utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Interaktiv

Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top