Maiken Sofie Nogva, grafisk design nettstudier

– Studiet er utfordrende, lærerikt og morsomt, sier nettstudent Maiken Sofie Nogva.

Maiken Sofie Nogva studerer grafisk design på Noroff Nettstudier.

– Jeg liker veldig godt å studere på Noroff. Selv om studiet er på nett, så opplever jeg et ekstremt bra klassemiljø og samhold, sier Maiken.

– Studiet er utfordrende, lærerikt og morsomt. Grafisk design har flinke lærere som virkelig vil hjelpe deg å bli en god designer, sier hun.

Grafisk design er en praktisk utdanning hvor studentene lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon, og jobbe fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

Jeg blir hele tiden utfordret.Maiken Sofie Nogva

– Det som er så morsomt med dette fagfeltet er at man lærer seg å bli kreativ.

Maiken utdyper:

– Man lærer seg å se løsninger man tidligere ikke var kapabel til å se. Dessuten blir jeg blir hele tiden utfordret, noe som gjør at fagene aldri blir kjedelige. 

– En annen ting som gjør dette spennende er at jeg har så mange muligheter etter de to årene på Noroff. Dette er for meg svært inspirerende og viktig, sier hun.

Artikkelen fortsetter…

– Nettstudier fungerer veldig bra!

– Jeg valgte Noroff fordi de tilbyr studiet på nett. Jeg er veldig fornøyd med skolevalget, og kunne ikke funnet noe som passet meg bedre, sier hun.

– Hvordan synes du nettstudier fungerer?

– Nettstudier fungerer veldig bra! Det tar ikke lang tid før lærerne svarer og selve undervisningen fungerer også veldig godt.

– Læringsmiljøet på nettstudier er topp. Jeg elsker at man kan få en klassefølelse uansett om man tar studiet på nettstudier eller ei. Studieopplegget er også kjempebra, sier hun.

Det har fått meg til å føle meg som en del av et fellesskap.Maiken Sofie Nogva

Maiken forteller at hun har har fått god kontakt med sine medstudenter.

– Ja, absolutt. I begynnelsen av studiet startet vi opp en gruppe-chat som var for oss studenter som startet opp samtidig. Dette har vært ekstremt hjelpsomt på veien ettersom at det blir stilt spørsmål på chatten som andre studenter kanskje har svaret på.

– I tillegg har jeg hatt kontakt med noen som jeg nesten snakker med daglig angående studiet. For meg har det vært veldig viktig og ha denne kontakten, rett og slett fordi det har fått meg til å føle meg som en del av et fellesskap.

– Jeg og noen andre medstudenter skal til og med møtes nå til høsten for å snakke litt om studiet, videre jobb og hvordan vi kan jobbe sammen med skolearbeid.

– Personlig mener jeg at dette er ekstremt viktig og så utrolig bra for min egen læringskurve. Det å kunne oppleve dette som nettstudent er for meg veldig positivt, sier hun.

– Hvilke råd vil du gi til nye nettstudenter?

– Gå inn i dette med godt mot, og vær aldri redd for å spørre lærere eller medstudenter om det skulle være noe du lurer på. De er en kjemperessurs og de kommer til å hjelpe masse. Jeg vil absolutt anbefale Noroff videre til andre, avslutter hun.

I tillegg til nettstudier er grafisk design tilgjengelig i Oslo og Stavanger. Alle studier på Noroff er godkjent i Lånekassen.


Relaterte studier

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top