Brian Bergland, frontend-utvikling nettstudier

– Det er lett å se at studiet blir utformet etter hvordan dagens arbeidsmarked er, sier Brian.

Brian Berglund (26) studerer frontend-utvikling på Noroff Nettstudier.

– Studiet er veldig lærerikt og godt utformet. Det er lett å se at studiet blir utformet etter hvordan dagens arbeidsmarked er, sier Brian.

Frontend-utvikling er en toårig teknologiutdanning hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

– Det er også godt miljø mellom lærere og studenter. På de digitale plattformene som brukes i undervisningen har alle mulighet til å diskutere med hverandre, sier han.

Studiet er veldig lærerikt og godt utformet.Brian Berglund

– Hva gjorde at du valgte utdanning hos Noroff?

– Det var en kombinasjon av muligheten for å studere på nett, og fordi Noroff spesialiserer seg innenfor det fagfeltet jeg har størst interesse for.

– Jeg er meget fornøyd med skolevalget mitt, sier Brian.

Behovet for utviklere som besitter en kombinasjon av teknisk og visuell kompetanse er økende. Studiet dekker både designfaglige og tekniske programmeringsferdigheter. I tillegg til nettstudier er frontend-utvikling tilgjengelig i Oslo og Bergen.

– Faglærerne er gode og kan stoffet sitt. De gir også veldig gode tilbakemeldinger på innleveringer som gjør at man fort forstår feilene man har gjort, og hva man må gjøre for å rette opp i dem, sier han.

Artikkelen fortsetter under videoen…

– Man blir mer disiplinert med nettstudier

Ved å studere på nett kan du tilpasse utdanningen til din hverdag. Du får tett oppfølging av veileder, videoleksjoner og tilpasset faglig veiledning. Brian er fornøyd med å kunne styre utdanningen sin selv.

– Jeg synes nettstudier fungerer bra. Man er sjef over egen utdanning. Dette gjør at man blir mer disiplinert og motivert til å ta utdanningen seriøst, ettersom at det er kun deg selv å skylde på dersom man ikke skulle lykkes.

– Læringsmiljøet på nettstudier er bra. Studenter og lærere diskuterer med hverandre på de digitale læringsplattformene og gir hverandre tips. Man kan også kommunisere privat med lærerne og veilederne når man har behov for det, sier han.

For IT-interesserte så mener jeg studiene som tilbys passer perfekt.Brian Berglund

Frontend-utvikling er et av mange studier som er tilgjengelig på heltid og deltid. Det er fire oppstarter av disse: i januar, mars, august og oktober.

– Jeg vil anbefale Noroff videre til andre. Med tanke på at skolen er så dynamisk så er det perfekt å kunne studere selv om man har familie og jobb på siden. For IT-interesserte så mener jeg studiene som tilbys passer perfekt, sier Brian.

– Hvordan vil du bruke kompetansen din videre?

– Jeg ser for meg at jeg kan jobbe enten som freelancer, eller jobbe i et utviklingsmiljø hvor flere ansatte sitter med forskjellig kompetanse, og kan kunne samarbeide og spille på hverandre, sier Brian.

Alle utdanninger på Noroff er godkjent av Lånekassen.


Relaterte studier

Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top