Monica Uglevik, nettstudier digital markedsføring

Monica Ugelvik er innkjøpssjef og daglig leder for klesbutikk: – Jeg har lært utrolig mye på ett år med digital markedsføring.

– Nettstudier fungerer utrolig bra, sier Monica Ugelvik. Hun bor i Ålesund og studerer digital markedsføring på Noroff Nettstudier

– Jeg synes studiet i digital markedsføring er en god utdanning og jeg har lært utrolig mye på ett år.

– Jeg jobber som innkjøpssjef og daglig leder for klesbutikken Modo. Med tanke på den digitale utviklingen i samfunnet kan jeg bruke dette studiet til å sørge for at vår butikk henger med i denne utviklingen, sier Monica.

Digital markedsføring er en ettårig utdanning som fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier. Studiet inneholder blant annet digital annonsering, innholdsmarkedsføring, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse.

Studiet i digital markedsføring er en god utdanning.Monica Ugelvik

 – Det som er utrolig spennende med dette studiet er å se hvor mye den digitale utviklingen påvirker vår fremtidige butikkdrift. Det er avgjørende for meg å lære hva som skal til for å oppnå resultater. Du kan ha stor gevinst på små små investeringer i digital markedsføring, og det synes jeg er verdifullt.

Studiet føles utrolig nyttig selv om man nødvendigvis ikke skal jobbe direkte innenfor markedsføring, som i mitt tilfelle, sier hun.

Monica vet hvilket tema hun liker best. 

– Jeg synes søkemotoroptimalisering er et utrolig spennende tema, men liker også godt å lære om de forskjellige typene av digital markedsføring, som e-postmarkedsføring, search engine marketing og inbound marketing.

Artikkelen fortsetter...

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Monica Ugelvik (@monicaugelvik)

– Nettstudier er enkelt og tilrettelagt 

– Det beste med nettstudier er friheten, sier hun.

Monica utdyper:

– Å studere på Noroff Nettstudier er framfor alt veldig enkelt og tilrettelagt. Nettstudier kan for mange virke useriøst og man kan tenke at man ikke blir oppfulgt eller at man må ha veldig god selvdisiplin for å komme seg gjennom studiet.

– Jeg opplever Noroff som veldig seriøst og de tilrettelegger på en måte som gjør at man blir akkurat like godt fulgt opp som i en fysisk skole. Med innleveringer hver uke kommer disiplinen av seg selv og man står fritt til å gjøre disse oppgavene når det passer.

Artikkelen fortsetter under videoen...

– Godt læringsmiljø

– Hvorfor valgte du å studere på Noroff?

– Jeg ville studere på nett og fant ut etter mye research ut at Noroff virket som det beste valget for meg.

– Jeg er utrolig fornøyd med skolevalget mitt.

Nettstudier fungerer utrolig bra.Monica Ugelvik

– Faglærerne mine er profesjonelle og dyktige. De svarer raskt på alt vi lurer på og synes ingen spørsmål er dumme, smiler hun.

– Jeg anbefaler Noroff til alle som vurderer å studere på nett. Hos Noroff er alt godt tilrettelagt for at man skal klare å ta seg gjennom studiet på en god måte. Det er godt læringsmiljø. Vi har også lærere som ønsker at vi skal lykkes, og bidrar til dette.

Mange nettstudier har oppstart fire ganger i året og er tilgjengelig på heltid og deltid. Alle studier er godkjent i Lånekassen.

– Hvordan vil du bruke kompetansen din videre?

– Jeg skal bruke kompetansen min videre i nåværende jobb der digital markedsføring er sentralt for fremtiden til bedriften, sier Monica.

– Har du noen råd til nye nettstudenter?

– Mitt råd til nye studenter er å legge opp dagene slik de er anbefalt i studieplanen. Da blir det ingen problem å komme i mål med det man skal i løpet av uken.

– Mange tror man må ha en enorm selvdisiplin for å ta nettstudier, men det handler mer om å innarbeide en god rutine fra begynnelsen. Min plan har vært å alltid ha fri i helgene, og det har ikke vært noe problem selv med seksti prosent stilling ved siden av fulltidsstudiene, sier Monica.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top