Daniel Gundersen, lyd- og musikkproduksjon Noroff Oslo

– Å studere på Noroff er rett og slett helt fantastisk, sier Daniel Gundersen.

Daniel Gundersen studerer lyd- og musikkproduksjon på Noroff Oslo.

– Å studere på Noroff er rett og slett helt fantastisk. Jeg er veldig glad i hvordan læringen fungerer. Å lære ved å gjøre, og ikke ved å lese ti bøker om et tema, er akkurat slik jeg vil ha det, sier Daniel.

Lyd- og musikkproduksjon er en toårig utdanning i skjæringspunktet for musikk og teknikk. Studentene undervises i profesjonelt studio, og får bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr. I tillegg til Oslo er studiet tilgjengelig i Bergen.

– Vi har lærere som virkelig vet hva de snakker om, og som har bakgrunn fra arbeidslivet innen faget de underviser i. Samtidig var det jo helt klart inviterende å se hvor godt teknologisk anlagt skolen er.

Vi har lærere som virkelig vet hva de snakker om, og som har bakgrunn fra arbeidslivet.Daniel Gundersen

Noroff Oslo holder til i splitter nye lokaler i Mølleparken 4, midt i clusteret av tekniske og kreative bransjer.

– Campusen i Oslo har først og fremst fantastisk beliggenhet. Ellers synes jeg vi har veldig godt utstyr på skolen. For oss som studerer lyd- og musikkproduksjon er har vi veldige gode studioer, sier Daniel.

– Jeg er veldig fornøyd med skolevalget mitt.

Artikkelen fortsetter…

Lyd- og musikkproduksjon, Noroff Oslo

Lyd- og musikkproduksjon på Noroff Oslo. Foto: Jeanette L. Bækkevold.

– Tar med faktiske caser på skolen

Daniel sender skryt til sine faglærere.

– Mine faglærere er helt fantastiske. De har alle hjulpet oss mye mer enn de egentlig behøver. De har svart oss og hjulpet oss med hastesaker fra tidlig morgen til sent på kveld.

– Lærerne mine har virkelig vist at de kan fagfeltet sitt, og har vært flinke til å ta med faktiske caser på skolen for å bruke dem i undervisningen. Slik har vi fått se hvordan de proffe jobber.

Han sier det er godt motiverte medstudenter på studiet.

– Læringsmiljøet er veldig bra. Noroff har på et eller annet hvis klart å treffe veldig godt på hva slags mennesker de får inn på skolen. Det er høyt motiverte studenter og det er gjerne det viktigste i et læringsmiljø, sier han.

Når jeg er ferdig med andreåret vil jeg bygge videre på lydstudiodrømmen.Daniel Gundersen

Daniel forteller også hvorfor han anbefaler Noroff.

– Grunnen til at jeg anbefaler Noroff, spesielt lyd- og musikkproduksjon, men også alt annet de tilbyr – er fordi du rett og slett ikke får den samme hands on-læringen så mange andre steder. Ikke med et like godt støttende skolemiljø i hvert fall, sier Daniel.

– Hvordan vil du bruke kompetansen din videre?

– Når jeg er ferdig med andreåret vil jeg bygge videre på lydstudiodrømmen.

Han utdyper:

– I korte trekk ønsker jeg å bygge et lydstudio i et to etasjers bygg, hvor nedre etasje blir ungdomsklubb og andre etasje blir et lydstudio for små «up and coming» bands, artister og produsenter, avslutter Daniel.

Lyd- og musikkproduksjon er godkjent i Lånekassen.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Mer om studiet

Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top