– Vi gleder oss masse til auditions neste uke, sier Kristian og Kevin, som leter etter lovende artister i alle aldersgrupper.

Noroff Artist er et årlig arrangement hvor studenter på andreåret ved lyd- og musikkproduksjon går sammen for å finne lovende artister i alle aldersgrupper. Noen heldige utvalgte får skrevet, produsert og innspilt musikk på et profesjonelt nivå i et profesjonelt studio.

– Vi gleder oss masse til auditions neste uke. Vi har allerede fått flere henvendelser fra artister som er interessert i å delta! sier lyd- og musikkstudentene Kristian og Kevin.

– Vi har troen på at det vil komme mange flinke artister som vil bidra til å løfte nivået på årets auditions, og dette vet vi basert på demoer artister allerede har sendt oss. Vi setter også veldig stor pris på den store variasjonen av stilarter til årets artister, så det blir veldig spennende og se hva de hva som blir fremført på audition.

Audition-rundene er 8., 9. og 10. april klokken 15.00-20.00 alle dagene.

– Noroff Artist er også en mulighet til å få se noen av Norges beste lokaler for musikkproduksjon og jobbe med fremtidens produsenter og låtskrivere, sier studentene.

Besøk nettsidene til Noroff Artist 2019, og følg @noroff.artist2019 på instagram. Du finner facebook-eventet her.

 

 

Låten på promovideoen er Would You av PVTHOS.



Mer om studiet

Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Utdanningen for deg som ønsker å jobbe kreativt eller teknisk med musikk og lyd. Du ønsker å bli artist, komponist, produsent, lydtekniker i studio, eller jobbe med lyd og musikk til film og andre medier.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top