Studenter på Digital Etterforskning, Timmi Strand og Glenn Nor, reiser til England for å presentere resultatene fra sine bacheloroppgaver.

To sisteårsstuenter på digital etterforskning ved Noroff Høyskole reiser til England for å delta på Teesside Digital Forensic Conference. TDFCon går av stabelen 15. mai, og omhandler emner som CSI Effect, Smart Technology, Raspberry Pi, Covert Communications og Tor-nettverket. Konferansen dekker dermed et bredt spekter av aktuelle temaer innen digital etterforskning.

Dette er en fantastisk mulighet til å presentere funnene i våre bacheloroppgaver. Glenn Nor, student

TDFCon er en veletablert internasjonal konferanse, og en plattform for studenter på ledende universiteter med utdanningsprogram innenfor digital etterforskning. Bransjepresentasjonene gjøre dette til en årlig møteplass for etterforskningsstudenter, og uformelle samtaler med mulige fremtidige arbeidsgivere forekommer ofte.

- Dette er en fantastisk mulighet til å presentere funnene i våre bacheloroppgaver, sier Glenn Nor, én av Noroff-studentene som deltar på konferansen.

Professor Iain Sutherland som er ansvarlig for utdanningsprogrammet digital etterforskning på Noroff Høyskole, sier:

- Dette er et utmerket eksempel på hvordan de praktiske ferdighetene studentene tilegner seg ved Noroff gjør dem i stand til å være konkurransedyktig både i Norge og i utlandet.

Timmi Strand er spent på å presentere funnene sine, og sier at "dette kan åpne for nye muligheter for oss."

Bacheloroppgaven til Strand er en etterforskningsguide for et Linux-system; hvordan man går frem for å etterforske dette spesifikke operativsystemet, mens bacheloroppgaven til Nor omhandler hacking av offentlig Wi-Fi teknologi og stjeling av sårbar informasjon.

Oppdatert: Glenn Nor på konferansen

Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top