Professor Seifedine Kadry ved Noroff Høyskole er anerkjent som del av topp to prosent mest siterte forskere i verden av Stanford University.

Stanford University slipper årlig listen som representerer de 2% mest siterte forskerne innen ulike disipliner. Nesten 160.000 av de mest innflytelsesrike forskerne i verden er på listen, avhengig av hvor ofte andre siterer dem og i hvilke tidsskrifter disse sitatene vises.

Også dette året er Noroff Høyskoles professor Seifedine Kadry på listen. Han underviser til daglig på bachelorprogrammet i Applied data science ved Noroff Kristiansand og på nett.

Jeg er veldig glad for anerkjennelsen over å bli ansett som verdens topp 2% forskere av Stanford University of USA og Elsevier BV.

Kadry har i tillegg blitt plukket ut som en av de 10 beste forskerne innen datavitenskap i Norge.

Tusen hjertelig takk til alle mine elever, kollegaer og medforfattere, sier professoren.

Data science er veldig dynamisk. Hver dag har vi nye teknikker og verktøy. Jeg prøver å bruke forskningen min til å holde meg selv oppdatert, at kursene mine reflekterer dette og at studentene lærer siste nytt innen fagfeltet.

Data er den nye oljen, nå elektrisiteten

Beathe Due, rektor ved Noroff Høyskole, er svært fornøyd med utmerkelsen:

For andre året på rad blir Professor Seifedine Kadry internasjonalt anerkjent for sin forskning, det er utrolig stas. Som en kollega sa etter kåringen: "Om du har en av verdens fremste eksperter i Data Science på Noroff University College, hvorfor i all verden skal du studere andre steder enn her", smiler hun.

Hva er dine særlige interesser innenfor datavitenskap?

Vi ser at data er den nye oljen, og nå er det den nye elektrisiteten. Så jeg tror på denne vitenskapen, og jeg er interessert i å utvikle en ny algoritme for å få mer innsikt i dataene, avslutter professoren.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top