Professor Seifedine Kadry ved Noroff Høyskole er anerkjent som del av topp to prosent mest siterte forskere i verden av Stanford University.

Stanford University slipper årlig listen som representerer de 2% mest siterte forskerne innen ulike disipliner. Nesten 160.000 av de mest innflytelsesrike forskerne i verden er på listen, avhengig av hvor ofte andre siterer dem og i hvilke tidsskrifter disse sitatene vises.

Også dette året er Noroff Høyskoles professor Seifedine Kadry på listen. Han underviser til daglig på bachelorprogrammet i Applied data science ved Noroff Kristiansand og på nett.

Jeg er veldig glad for anerkjennelsen over å bli ansett som verdens topp 2% forskere av Stanford University of USA og Elsevier BV.

Kadry har i tillegg blitt plukket ut som en av de 10 beste forskerne innen datavitenskap i Norge.

Tusen hjertelig takk til alle mine elever, kollegaer og medforfattere, sier professoren.

Data science er veldig dynamisk. Hver dag har vi nye teknikker og verktøy. Jeg prøver å bruke forskningen min til å holde meg selv oppdatert, at kursene mine reflekterer dette og at studentene lærer siste nytt innen fagfeltet.

Data er den nye oljen, nå elektrisiteten

Beathe Due, rektor ved Noroff Høyskole, er svært fornøyd med utmerkelsen:

For andre året på rad blir Professor Seifedine Kadry internasjonalt anerkjent for sin forskning, det er utrolig stas. Som en kollega sa etter kåringen: "Om du har en av verdens fremste eksperter i Data Science på Noroff University College, hvorfor i all verden skal du studere andre steder enn her", smiler hun.

Hva er dine særlige interesser innenfor datavitenskap?

Vi ser at data er den nye oljen, og nå er det den nye elektrisiteten. Så jeg tror på denne vitenskapen, og jeg er interessert i å utvikle en ny algoritme for å få mer innsikt i dataene, avslutter professoren.


Relaterte studier

Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top