"Darling, You're Mine" er akseptert til Cannes Short Film Corner 2017.

Kortfilmen "Darling You're Mine" er regissert av Vilde Eide, produsert av Tina Shruti Karlsen og klippet av Victor Larsen.

I tillegg har Vebjørn Skaseth Ørpen vært filmfotograf, og Kristin Møgster har vært ansvarlig for produksjonsdesign og kostyme/sminke. De sistnevnte har allerede vunnet filmpriser for samme film.

Vilde og Kristin studerte filmproduksjon ved Noroff Bergen, og Tina, Vebjørn og Victor studerte på Noroff Oslo. De reiste alle til Cape Town for å ta bachelor i utlandet, og fullførte nylig sitt siste semester på AFDA Film Scool hvor filmen ble produsert.

Det er en god mulighet til å vise filmen vår, og blir en spennende opplevelse vi ser veldig fram tilVilde Eide, regissør

I mai reiser Vilde og Tina til Cannes:

– Det er utrolig kult å få filmen vår akseptert til Cannes, som er en av de mest anerkjente filmfestivalene i verden. Vi har lenge snakket om å få filmen vår inn der, så vi ble veldig glade da vi klarte det. Det er en god mulighet til å vise filmen vår, og blir en spennende opplevelse vi ser veldig fram til, sier regissør Vilde Eide.

Artikkelen fortsetter...

Skal søke på flere filmfestivaler

Handlingen følger skuespillerinnen Marleen Milligan som prøver å oppfylle drømmen om å bli en skuespiller i Hollywood. Filmen tar for seg problemer som voldtekt og diskriminering.

– Hva betyr denne annerkjennelsen for unge filmskapere?

– At vi ble akseptert hos Cannes betyr at de syntes vi opprettholder en profesjonell standard. Det i seg selv er et stort kompliment som motiverer oss til å fortsette med å lage film. I tillegg er dette en god mulighet til å promotere filmen, og oss selv som filmskapere.

– Hvordan blir prosessen videre nå?

– Vi skal søke på flere filmfestivaler, og forhåpentligvis la filmen reise en del rundt i verden. Vi jobber også veldig bra sammen og håper at det blir mer samarbeid i framtiden.

Det er bare å gratulere crewet. Vi ønsker dem lykke til i Cannes!

Offisiell trailer

Les også: Frodes dramathriller til Cannes Short Film Corner


Mer om studiet

Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top