Filmproduksjon Oslo

Filmstudentene Sindre og Malin om ny campus: – Det er bare positivt, vi får alt innenfor vår bransje og mye mer.

Sindre Stien og Malin Imerslund er begge studenter på filmproduksjon. De gleder seg til Noroff Oslo flytter til Mølleparken ved studiestart i august 2016.

– Jeg gleder meg mest til å se det nye studioet og utstyret til det. Jeg tror også den planlagte forelesningsalen og filmvisningene der blir veldig bra, sier Malin.

– Jeg liker teknologi så nytt utsyr vil jo også være kult, sier Sindre.

I dag har vi gode lærere, et godt læringsmiljø og et veldig godt utstyrslager. Det eneste som mangler er skikkelig gode lokaler.Sindre Stien, student filmproduksjon

– Hva syntes dere om beliggenheten i Mølleparken?

– Alt med beliggenheten er bare positivt, sier Sindre. – Vi får alt innenfor vår bransje i gangavstand, og mye mer. Jeg håper dette gjenspeiler seg i undervisningen.

– Beliggenheten er helt topp! Ikke bare blir det enda nærmere der jeg bor men vi får også mange firmaer i samme bransje rundt oss, bekrefter Malin.

Totalt blir campus på over 3500 kvadratmeter og vil kunne ha plass til 500 studenter.

Les også: – Ny campus i Oslo får store oppgraderinger på filmstudiet

Nytt filmstudio: De nye lokalene i Mølleparken vil inkludere et 200 kvadratmeters studio. Previsualisering: Adrian Hanslien

– Hva tenkte dere da dere fikk nyheten om de nye lokalene?

– Jeg tenkte at vi kommer til å få et bedre tilbud. I dag har vi gode lærere, et godt læringsmiljø og et veldig godt utstyrslager, sier Sindre. – Det eneste som mangler er skikkelig gode lokaler. Det får vi nå. I tillegg flytter vi til smørøyet i bransjen vi utdanner oss til, noe jeg tror vil være veldig positivt i forhold samarbeid.

Tro på mer tverrfaglig samarbeid

Jeg valgte Noroff hovedsakelig fordi det er en skole som tar i bruk praktisk læringMalin Imerslund, student filmproduksjon

– Det er jo veldig spennende med nye lokaler og det blir veldig hyggelig å kunne gå på skole med de andre linjene. Jeg tror det blir mye mer tverrfaglig samarbeid nå som vi skal være samlet, sier Malin, som legger til at godt utstyr ikke er nok for å lykkes:

– Nye lokaler og nytt utstyr vil helt sikkert ha en positiv effekt på studiene. Men godt utstyr gir ikke nødvendigvis en bra film alene, men det kan hjelpe deg godt på veien.

Hadde det vært opp til Sindre, hadde flyttingen skjedd allerede i år:

– Jeg tror studietilbudet hos Noroff nå blir flere ganger bedre, og at vi får maks ut av de to årene vi går her. Nå har jeg alt gått her i noen måneder, men hvis jeg kunne bestemme, så ville jeg flyttet til Mølleparken ett år tidligere, smiler han.

– Hva fikk dere til å velge Noroff?

– Jeg valgte Noroff hovedsakelig fordi det er en skole som tar i bruk praktisk læring, sier Malin. – Jeg liker at man går ut og lærer det på ordentlig, og ikke bare har masse teori. Det synes jeg er mye mer effektivt og interessant. Også har jo Noroff et veldig avslappet og koselig miljø, noe som gir godt læringsutbytte.

– Helt siden jeg var liten har jeg drevet med noen form for film, sier Sindre. Så interessen har alltid vært der. Valget sto mellom grafisk design og filmproduksjon, men ettersom jeg liker å arbeide i større grupper ble valget enkelt.

Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Praktisk ettårig utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top