Da skoleåret på Noroff startet i august 2019, møtte vi opp for å lære mer om digital markedsføring. Nå har byrået vårt, Snille Tips AS, fått organisasjonsnummer og sin første kunde.

Det føles på mange måter som et eventyr, så hvorfor ikke fortelle historien som et?

Da skoleåret på Noroff startet i august 2019, møtte tre unge menn opp for å lære mer om digital markedsføring. Spoler vi syv måneder frem i tid, har Snille Tips AS fått organisasjonsnummer og sin første kunde.

La oss gå litt tilbake og se på hvordan det hele startet. Noroff arrangerte i januar 2020 en startup bootcamp. Kort fortalt var det et frivillig opplegg hvor man kunne få hjelp til å jobbe med en forretningside. En kombinasjon av forelesningerfra startup verden og utvikling av egen ide, vekket en interesse hos tre unge menn på bakerste rad.

Henrik Westend (20), Muhanad Jari (22) og Alexander Knutsen (25) bodde nærmest på campus mens de jobbet med ideen sin, når forretningside og markedsplan var ferdig skulle den nemlig presenteres foran et panel med jurymedlemmer.

Blant disse jurymedlemmene satt ​Håvard​, en entusiastisk grunder som gjerne satt av tid til å hjelpe de som trengte det underveis. Etter flere møter med Håvard som mentor og investor pluss en nominasjon til årets prosjekt for digital markedsføring på Noroff, fantes det ingen tvil. Snille Tips måtte bli en virkelighet.

Det er foreløpig ingen prinsesser eller troll i dette eventyret, men det ligger an til en lykkelig slutt likevel.

«"

Åpenhet, involvering og tilfredshet

Hvem er snille tips? Snille Tips er et digitalt markedsføringsbyrå drevet av tre studenter på Noroff som tilbyr hjelp med webdesign, innholdsmarkedsføring, SEO og sosiale medier.

Vi ønsker å være kundens beste venn på nett, for å få til dette har vi noen kjerneverdier som gjør at kunden sitter igjen med en god følelse:

  • Åpenhet. ​Vi har priser for alle tjenester tydelig fremme på nettsiden vår. Det skal aldri være tvil om hvor mye kunden må betale, eller hva de betaler for.
  • Involvering. ​Vi involverer kunden fra start til slutt. Vi ser at dette gjør at de ofte sitter igjen med en følelse av eierskap til egen nettside og markedsføring.
  • Tilfredshet. ​Det er kunder vi lever av, og det er derfor viktig at de er fornøyde medoss. Fornøyde kunder er den beste markedsføringen.

Menneskene bak Snille Tips er tre digitale markedsføringsstudenter som så et behov for å gjøre markedsføring mer forståelig og tilgjengelig for de som ikke har seks-sifrede markedsføringsbudsjett. Den beste måten å gjøre det på er å starte en bedrift med nettopp dette i fokus, og det er dette vi har i bakhodet når vi hjelper kundene våre.

Forelesning og startup i harmoni

Det å starte opp en bedrift ved siden av studier har sine utfordringer, men det har også noen fordeler. I tillegg til egen kompetanse og det store internettet sin samlede kompetanse har vi også en lærer og medelever i ryggen. Vi setter alltid av tid til læring og egenutvikling, da hjelper detstort med en forelesningssal for faglig påfyll.

Om dette er fra læreren eller gjesteforelesere er det alltid noe å ta med seg på veien videre. Er det noe vi lurer på har vi heldigvis en ​døgnåpen lærer​ som kan svaret på det meste innen digital markedsføring.

Les mer om hva Snille Tips driver med her.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

En teknologiutdanning der visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere åpner dører til en mangfoldig karriere innen IT og design.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top