–  Jeg synes det er veldig spennende å kunne bruke kunnskapen jeg skaffer meg gjennom studiet direkte inn i FN, sier frontend-studenten.

Alexander Sem (43) kan vise til flere stillinger med tittelen markedsdirektør. I dag studerer han den toårige utdanningen frontend-utvikling ved Noroff Oslo.

–  Jeg innså tidlig at digitaliseringen kom til å stille høyere krav til hvilken tilgang vi ønsker på informasjon, hvor internett er det første vi tenker på når vi ønsker å innhente informasjon. Det var grunnen til mitt valg om å supplere min erfaring med fordypende webutvikling.

Følelsen av å fokusere på studier og skaffe seg ny kunnskap er ubeskrivelig. Alexander Sem

–   Å komme tilbake til skolebenken etter nesten to tiår i arbeidslivet har vært veldig spennende! På mange måter enklere enn første gang jeg var student, fordi jeg vet hva som kreves i arbeidslivet nå. Følelsen av å fokusere på studier og skaffe seg ny kunnskap er ubeskrivelig, sier Alexander.

Semesterprosjekt for FN-studentene

Frontend-studiet handler om å utvikle brukerorienterte løsninger for web- og mobile enheter. Studiet passer for både nybegynnere og dem som har jobbet med tradisjonelle medier, og ønsker å jobbe videre med utvikling av digitale løsninger, som Alexander.

Semesterprosjektet til frontend-studentene i Oslo var å lage et utkast til en ny nettside for FN-studentene. Lærer, Shabana Jahan, er svært imponert over elevene.

–  Som lærer er jeg veldig stolt over å se hvor mye arbeid som ble lagt ned i prosjektene. Alle studentene leverte veldig bra. Klientene var så fornøyde og nesten forvirret over hvilket prosjekt de skulle velge, forteller hun.

Klientene var så fornøyde og nesten forvirret over hvilket prosjekt de skulle velge. Shabana Jahan

Det var Alexander sin nettside som til slutt ble valgt av organisasjonen. Sammen med fire andre studenter fra Noroff fikk han tilbud om et internship i organisasjonen.

–  Det var kjempegøy å få så positiv respons fra FN-teamet på min nettside. Min rolle nå er å koordinere arbeidet omkring hjemmesiden. Jeg jobber med å legge til nye funksjoner og får veldig frie hender når det gjelder å komme med nye forslag og innspill til forbedringer.

Han fortsetter:

–  Jeg får implementere ulike funksjoner, samtidig som vi lærer det på studiet. Jeg synes det er veldig spennende å kunne bruke kunnskapen jeg skaffer meg gjennom studiet direkte inn i FN.

Motivert for fremtiden

Alexander sparer ikke på superlativene når han trekker frem hva det betyr å ha en lærer som engasjerer seg for faget.

–  Shabana har vært en utrolig viktig person for å nå mitt mål med dette studiet. Hun er en over gjennomsnittet kompetent og det er nettopp dette som skiller henne fra mange andre. Hun engasjerer seg personlig, noe som er til stor motivasjon for oss studenter, sier han begeistret.

–  Hva håper du å få ut av studiet?

–  Jeg håper at jeg etterpå kan jobbe med ulike prosjekter hvor digitalisering er sentralt. Med min erfaring fra markedsføringsbransjen håper jeg å kunne bidra med å forenkle måten brukerne konsumerer informasjon, avslutter Alexander.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Relaterte studier

Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Top