Høy kompetanse, god atmosfære, bachelorgrader, fagskolestudier og aktivt forskningsmiljø – alt i flotte omgivelser. Se video.

Noroff Kristiansand holder til i moderne lokaler i Elvegata og er sete for Noroff Høyskole, en rekke fagskolestudier og Noroff sentraladministrasjon. Beliggenheten på to hundre meter fra bystranda gjør trivselsfaktoren like høy på utsiden som på innsiden.

Skolen har lyse og trivelige klasserom, auditorier, grupperom, lydstudioer, TV-studio, foto-studio og motion capture-studio.

Utvider studietilbudet i 2016

Digital Etterforskning, etterretning

Digitalt DNA: En student på bachelorstudiet digital etterforsning undersøker en harddisk.

Noroff Høyskole tilbyr i dag unike bachelorgrader i digital etterforskning og interaktive medier med spesialisering i animasjon eller spill

Digital etterforskning gjør det mulig å arbeide med IT-sikkerhet og etterretning for politi og bedriftssikkerhet. Gradene i interaktive medier gir karrieremuligheter innen film, spill, TV, reklame, mobile applikasjoner, helsesystemer, militære systemer, og olje-, gass- og ingeniørindustrien.

Av fagskolestudier tilbys i dag grafisk design og lyd- og musikkproduksjon, men fra høsten 2016 utvides tilbudet med en rekke nye studier.

IT-studiene utvides til å inkludere nettverks- og systemadministrasjon og nettverk og IT-sikkerhet, og det blir oppstart av 3D design og animasjon og 3D spilldesignTeknisk design med DAK blir også tilgjengelig i Kristiansand.

– Mange muligheter etter studiet

Malin Jonsson studerer grafisk design ved Noroff Kristiansand.

– Noroff er den beste skolen jeg gått på, sier hun. – Vi får god oppfølging og har varierte oppgaver.

– Grafisk design har svært god læreplan, og Morgan Kristensen er en veldig dedikert faglærer. Studiet er veldig praktisk, og jeg har mange muligheter når jeg er ferdig på Noroff. Jeg ønsker kanskje gå videre på en bachelor i utlandet, og senere jobbe som art director, sier Malin.

Et internasjonalt miljø

Våre internasjonale partnere gir et globalt perspektiv på høyskoleprogrammene. Forelesningene holdes på engelsk, men support fra ansatte er tilgjengelig på norsk. I tillegg til intern kompetanse, inviterer vi ofte høyt kvalifiserte læringskrefter fra partnerinstitusjoner over fire kontinenter til å holde gjesteforelesninger.

Noroff Høykole baserer sitt forskningsmiljø på samarbeid, og inneholder en variert sammensetning av kompetanse og erfaring innen medier og digital sikkerhet. På campus har Noroff en digital forensics-lab, tegnestudio, motion capture studio, fotostudioer, lydstudioer og en datalab. Skolen har for øyeblikket ni aktive forskere.

Alle bachelorstudier gir mulighet for studentene til å drive forskning på sitt fagområde. Som en moderne og framtidsrettet institusjon, bruker høyskolen studentsentrerte undervisningsmetoder for å sikre at studentene får mest mulig ut av sine studier.

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent av NOKUT og våre studier er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

Se video – Noroff Kristiansand sett fra innsiden

Her finner du oss

Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Utdanningen for deg som ønsker å jobbe kreativt eller teknisk med musikk og lyd. Du ønsker å bli artist, komponist, produsent, lydtekniker i studio, eller jobbe med lyd og musikk til film og andre medier.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top