Studiet i moderne prosjektledelse ble en ny start for 29-åringen.

Trine Enoksen (29) havnet litt tilfeldig inn i mediebransjen, noe hun beskriver som en til tider svært ustabil bransje. Det ble mange år med nedbemanning og vikariater.

Arbeidslivet var krevende, som den siste inn var jeg den første som ble nedbemannet. I den siste jobben jeg hadde ble hele avdelingen sagt opp før jul i 2019, og med pandemien rett etterpå kom alle jobbsøknadene mine i retur.

Hun fortsetter:

Etter mange år med mye usikkerhet hadde jeg ingen selvtillit igjen, og følte meg helt rådvill. Midt i pandemien kom det et lite lyspunkt. Søknadsfristen for moderne prosjektledelse kom som en påminnelse om at det var på tide å starte livet på nytt.

Moderne prosjektledelse er en ettårig utdanning hvor du får utvikle deg som leder og åpne dører og muligheter for din fremtidige karrierevei. Studiet er tilgjengelig i Oslo. Hele 90 prosent av studentene går rett i jobb etter studiet.

Jobber hos SF Studios

I dag jobber Trine som Marketing & Fulfillment Manager hos SF Studios.

Studiet hadde en helt enorm effekt på jobbsøkingen. Trine Enoksen

Studiet hadde en helt enorm effekt på jobbsøkingen. For det første så hadde jeg så mye mer tro på meg selv enn tidligere, og kunne selge seg inn er en nøkkelfaktor for å få jobben, i tillegg til å klare å formidle kunnskapen din på en måte som gjør deg verdifull. Denne gangen gikk jeg inn med en tanke om at det ikke bare er meg som skal strekke meg etter en jobb, jeg skal også føle at jobben strekker seg etter meg, sier hun videre.

Det som er så spennende er at studentene er så forskjellig, og det automatisk blir et veldig kreativt vakuum på skolen. Gjennom det fikk jeg en oppvåkning, hvor jeg skjønte at jeg hadde en sterk formidlingsevne skriftlig og muntlig.

Er det noe du bruker fra Emergence i din hverdag?

Det å kunne ta til seg store mengder informasjon på kort tid, være med på å skape høyt fungerende team og growth mindset, sier Trine engasjert.

Til slutt, er det noe du vil dele med de som vurderer å søke studiet i moderne prosjektledelse?

Gå inn med hele deg, og stå i det når ting er vanskelig. Resultatet vil du ikke angre på.


Mer om utdanningen

     
Top