Ved å velge en bachelorutdanning hos Noroff får du et attraktivt utdanningsløp, utviklet i samarbeid med næringslivet.

Gjennom Noroffs bachelorstudier får du praktisk og teoretisk kompetanse som industrien og bransjene behøver, slik at du er klar for å gå rett i jobb etter å ha fullført bachelorgraden din på Noroff.

Noroff tilbyr bachelorstudier i cyber security, digital etterforskning, applied data science, og interaktive medier spill eller animasjon.

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

«"
Foto: Jeanette L. Bækkevold

Livslang læring

Rektor ved Noroff Høyskole, Beathe Due, sier at studietilbudene hos Noroff kontinuerlig oppdateres og videreutvikles, på grunn av de raske endringene innenfor teknologien.

– Vi skreddersyr utdanningstilbud som vi vet at arbeidsmarkedet har behov for og leverer praksisnær utdanning som fører til jobb. Din bachelorgrad fra Noroff blir ikke et nedstøvet dokument som du en sjelden gang henter frem, men et av dine viktigste verktøy i arbeidslivet for livslang læring.

Våre lærere kombinerer forskning og bransjeerfaring, og sørger for at utdanningen din er oppdatert og aktuell.

Særlig behov innen digital sikkerhet

Blant studieretningene med sterkest vekst i fjor finner vi nettopp IT-studier. Til tross for en økning i antall søkere til IT-studier, øker behovet for kompetanse i bransjen betydelig. Alt tyder på at denne trenden vil fortsette i lang tid framover. Ifølge NIFU-rapporten vil fire av ti IT-arbeidsplasser stå tomme i 2030, dersom ingen tiltak gjøres.

Vår bachelorgrad i cyber security tilbys på campus i Oslo og Kristiansand. Applied data science og digital etterforskning tilbys i Kristiansand. 

Velg mellom campus- eller nettstudier

Alle bachelorstudiene er også tilgjengelige som nettstudier. Forelesninger streames live og kan følges fra en device hvor som helst i verden. Les mer om bachelor på nett her. Våre bachelorstudier har løpende opptak, med oppstart 16. august.

 


Studietilbud ved Noroff Høyskole

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top