Vil du jobbe med statistikk og programmering? Trives du som problemløser? Se opptak av webinaret i applied data science.

Dette er IT-utdanningen som gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet. Her vil du bli ettertraktet både innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Gå rett i jobb som data scientist etter utdanning.

Gjennom bachelorstudiet tilegner du deg det teoretiske grunnlaget som kreves for å jobbe som data scientist, og gode praktiske ferdigheter i anvendelsen av verktøy og teknikker innen feltet. Dette inkluderer databehandling, analyse og visualisering, programvareutvikling og utplassering, matematisk og statistisk analyse og kunstig intelligens og maskinlæring. Høres dette ut som noe for deg? Da bør du sjekke ut Noroff sin bachelorgrad i applied data science.

Vi har invitert Isah A. Lawal, programleder og førstelektor i applied data science hos Noroff, til å fortelle mer om studiets oppbygning, hvem det passer for og hvilke jobbmuligheter man har etter endt utdanning. Du vil også få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha. Webinaret vil foregå på engelsk.

Les mer om studiet her.

 

Isah A. Lawal
Programleder og førstelektor

     
Top