I en gjort av National Student Survey fikk Noroff-partneren Teesside University beste plassering hos designstudentene innenfor ”Student satisfaction”.

Tidligere har hele 82% av studentene ved Teesside svart at de synes lærerne er entusiastiske og at undervisningene er av høy kvalitet.

Noroff har tett samarbeid med noen håndplukkede universitet i utlandet; University of Glamorgan, Deakin University, AFDA og University of Teesside.

Kvalitetssikring

Du står foran en spennende tid om du ønsker å benytte deg av vårt tilbud om 2+1 års studium. Vi er svært opptatt av at våre samarbeidspartner skal tilby det beste for en bachelor- og en eventuell mastergrad, og har derfor tett kontakt gjennomgående for god kvalitetssikring. Ved å gjennomføre to år hos Noroff vil du ved et fullført tredjeår hos en av våre samarbeidspartnere få akkreditert alle tre årene og oppnå bachelorgrad samt full uttelling for studiepoeng. Les mer om opptak til utenlandsstudiene her.

Som å komme til 3D-himmelen

Teesside University i Middlesbrough er nok ikke helt ukjent for de som har interesse innenfor 3D. Hvert år arrangerer Teesside den beryktede Animexfestivalen. Dette er en stor internasjonal animasjons- og spillfestival hvor de største animasjonsfirmaene og kjente navn i animasjonsbransjen holder foredrag og workshops. Lærerene ved 3D design og animasjon i Oslo har laget tradisjon i å reise sammen med studentene sine på besøk til Teesside i anledning Animexfestivalen.

Studentene gir Teesside tommelen opp

Tidligere har hele 82% av studentene ved Teesside svart at de synes lærerne er entusiastiske og at undervisningene er av høy kvalitet. I siste undersøkelse gjort av National Student Survey fikk Teesside beste plassering hos designstudentene innenfor kategorien ”Student satisfaction”. I Guardian Education League Table fikk Teesside nasjonal andreplass for sin undervisning i designfag samt førsteplass for gode tilbakemelding til studenter.

Mediestudier ved Teesside fikk også beste plassering med tilfredse studenter. I tillegg har mediestudiene blitt akkreditert av Skillset Media Academy Network. Dette nettverket er en gruppe av representanter fra Britisk TV og interaktive industrier som under Skillset representerer en jury med fokus på utmerkede prestasjoner innenfor i kreativ medieutdanning.

Foto: Neil Gray

Top