Noroff som studiested

Er du i ferd med å velge utdanning? Her får du 12 grunner til hvorfor du bør studere på Noroff - School of Technology and Digital Media.

1. Utdanning for fremtidens arbeidsmarked

Hos Noroff får du praktisk kompetanse og ferdigheter som industrien og bransjene behøver. Vi skreddersyr våre studier i tett samarbeid med næringslivet, for å imøtekomme fremtidens digitale yrkesliv og kompetansebehov. Hos oss kan du velge morgendagens studier i dag!

2. Studiene gjør deg 🔥 i jobbmarkedet

Noroff er opptatt av å gi våre studenter relevant og næringslivsrettet utdanning, slik at du er mest mulig attraktiv for arbeidsgivere. I undervisningen vil du blant annet arbeide med reelle prosjektoppgaver fra våre samarbeidsbedrifter, og du vil ha mulighet for prosjektarbeid og internships i relevante selskaper. Vi uteksaminerer studenter med høyaktuell akademisk trening – og som allerede er job ready.

Les også: Gikk rett i jobb hos toppbyrå innen digital markedsføring

3. Lærere med bransjeerfaring

Som student går det med mange timer på å høre på ulike forelesere. Hva er vel kjipere enn uinspirerte lærere, som ikke bryr seg om faget sitt? Hos Noroff vil ikke dette være noe problem! Du får undervisning fra dyktige, erfarne og motiverte lærere som har, eller har hatt en profesjonell karriere innen sitt fag.

4. Verdifullt nettverk

Hos Noroff er det tett dialog mellom foreleser og student, som gjør at undervisningen oppleves som engasjerende, motiverende og mer relevant. I klasserommet blir du kjent med likesinnede og får danne et verdifullt nettverk både i og utenfor ditt eget fagfelt. Dette vil være gull verdt når du senere skal ut i jobb.

5. To år på Noroff + ett år i utlandet = bachelorgrad

Det er mange som drømmer om å oppleve nye steder. Å kombinere reise og studie er fullt mulig. Etter en toårig fagskoleutdanning kan du benytte deg av Noroff sine samarbeidsavtaler og søke deg direkte inn på et tredjeår på internasjonale bachelorgrader. Dette gjelder også nettstudenter. England, Australia, Wales eller Sør-Afrika er gode alternativer alle sammen.

utdanning Oslo

6. Moderne campus og high-end utstyr

Du vil få en studiehverdag som er sterkt drevet av digitalisering. Undervisningen benytter oppdatert state-of-the-art utstyr og software som industrien bruker. Forelesningene foregår på en av våre flotte campuser i urbane, innovative og levende bydeler.

Les mer om vår campus i Stavanger, Kristiansand, Bergen og Oslo.

7. Frihet: Studer hvor og når du vil

De fleste av våre utdanninger tilbys som nettstudier. Alle våre fagskolestudier på nett er tilgjengelig på heltid og deltid og har oppstart fire ganger i året. Dermed kan du enkelt kombinere studier med andre forpliktelser du måtte ha.

8. Støtte fra Lånekassen

Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

9. Ettertraktet fagskoleutdanning

1. juli 2018 ble fagskolepoeng byttet ut med studiepoeng, noe som gjør fagskoleutdanning til et springbrett for videre utdanning. Fagskoleutdannede er svært ettertraktede i arbeidslivet og etterspørselen øker stadig. Derfor er Noroff sine fagskolestudier en god investering i fremtidig karriere!

utdanning Kristiansand

10. Nye digitale utdanninger

Noroff har i flere tiår utdannet blant annet filmfotografer og produsenter, digitale etterforskere, 3D-animatører, grafiske designere, spilldesignere, systemadministratorer og musikkprodusenter. Vårt nyeste tilbud i porteføljen er Cyber Security. Fra og med august 2019 tilbys studiet som bachelorgrad på vår campus i Oslo, i tillegg til i Kristiansand og som nettstudier.

11. Studiestart-festival

Noroff Studentforening (NSF) og tillitsvalgte arrangerer fadderuken NorON i forbindelse med studiestart. Studenter ved Noroff Nettstudier har ingen egen fadderuke, men kan delta på NorON dersom de bor i nærheten av en campus. Ved campus i Kristiansand arrangeres fadderuke i samarbeid med Studentsamskipnaden i Agder (SiA), mens det ved campus i Stavanger arrangeres i samarbeid med BIS (BI Studentsamfunn Stavanger).

12. Løpende opptak

Noroff sine campusstudier har løpende opptak frem til studiestart i august. Det er en fordel å søke tidlig, da flere av studiene fylles opp raskt. Fagskolestudier på Noroff Nettstudier har oppstart fire ganger i året – januar, mars, august og oktober, og du kan sende inn søknad gjennom hele året. Som søker vil du få svar på søknaden din i løpet av kortere tid enn ved tradisjonelle søknadsfrister og raskt få tilbud om skoleplass.


Studietilbud hos Noroff

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i cyber security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (digital forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i applied data science - utdanning

Bachelor i applied data science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital prototyping, 3D-printing

Digital prototyping

Morgendagens produkter fremstilles og testes digitalt. Bli klar for jobb i prosess- og produksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning som lærer deg å designe fysiske produkter ved bruk av 3D-printing.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Praktisk ettårig utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
VFX - visuelle effekter, utdanning

VFX - Visuelle effekter

Jobb med spektakulære visuelle effekter i film, spill og virtuell virkelighet. Utdanningen forbereder deg på jobb innen fremtidens digitale medier på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Lær deg lyd- og musikkproduksjon i et profesjonelt studio. Få bred, praktisk erfaring med kvalitetsutstyr, slik at du har kompetansen som gir deg flere ben å stå på i en dynamisk bransje.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

Bli filmskaper og jobb profesjonelt med film- eller TV-produksjon. På denne filmutdanningen fordyper du deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper, og jobber med samme utstyr som filmbransjen.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Top