– For å redusere ventelistene øker vi kapasiteten på IT-studieplasser, sier COO Aage Alexander Foss.

I 2017 opplevde Noroff - School of Technology and Digital Media en økning i søknader til IT-studieplasser på 93 prosent. I år utvider skolen nok en gang kapasiteten på IT.

– Antall søkere til IT-utdanninger på Noroff vokser i takt med den digitale utviklingen. For å redusere ventelistene til våre IT-utdanninger, øker vi kapasiteten, sier COO Aage Alexander Foss.

Utdanningene i nettverk og IT-sikkerhet og nettverks- og systemadministrasjon er tilgjengelige i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger og via nettstudier.

Vi har doblet kapasiteten på IT-studieplasser i Oslo og Bergen.Aage Alexander Foss

– Hvordan utvides kapasiteten på IT-studier?

– I år har vi doblet kapasiteten på IT-studieplasser i Oslo og Bergen. I Stavanger og Kristiansand var det allerede beregnet tilstrekkelig kapasitet, men også her kan vi øke ved behov, sier han.

– På bachelorstudiene har vi bestemt at alle kvalifiserte søkere vil bli tilbudt studieplass, sier Foss.

Ny bachelor i Cyber Security

Nylig kunne Noroff melde at det nye bachelorstudiet i Cyber Security starter opp allerede fra august 2018.

– Norge regnes som et av de mest digitaliserte landene i verden, og vår infrastruktur er i stor grad er kontrollert av digitale systemer. Dette gjør oss sårbare for cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Vi er derfor glade for å kunne tilby en bachelor i Cyber Security allerede fra høsten av, sier administrerende direktør, Lars Erik Torjussen.

Bachelorgradene i Cyber SecurityApplied Data Science og Digital Forensics (digital etterforskning) er tilgjengelig i Kristiansand og via nettstudier, hvor forelesningene streames live.

På Noroff studerer fremtidens digitale innovatører. Skolen utvikler og skreddersyr utdanninger i tett samarbeid med relevante virksomheter, for å imøtekomme fremtidens digitale yrkesliv og kompetansebehov.

– På Noroff får studentene praktisk IT-kompetanse og IT-ferdigheter som industrien og bransjene behøver. Våre studenter kan og vil bidra i et arbeidsliv i endring, sier Foss og legger til at flere IT-utdanninger under utvikling.

Oversikt over hvor det er ledige IT-studieplasser finnes på denne siden. Det er alltid ledige IT-studieplasser på Nettstudier.


IT-studier på Noroff

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top