– Jeg liker en fleksibel hverdag som jeg kan styre selv.

Joel Gangnæs Nahun (26), Sandra Bergsnev (28) og Thomas Nilsen (23) er alle aktive nettstudenter. Sandra og Thomas studerer grafisk design og Joel studerer bachelor i digital etterforskning.

– Hvorfor valgte dere å studere på nett?

– Jeg liker en fleksibel hverdag som jeg kan styre selv. Hvis jeg skulle reist til mitt nærmeste studiested ville jeg brukt 40 minutter hver vei. Det ville blitt sju timer i uka bare i kjøring. Nå har jeg tid til å jobbe deltid ved siden av studiene, sier Sandra.

– Jeg har fast jobb ved siden av. Derfor ville jeg gi nettstudier et forsøk, sier Joel.

– Jeg valgte å studere på nett fordi det gir meg frihet til å tilpasse studietiden min selv. Det gjør det lettere å studere ved siden av jobb, reise eller andre ting, sier Thomas.

Nå har jeg tid til å jobbe deltid ved siden av studiene.Sandra Bergsnev

– Hvordan er en vanlig studiedag?

– En vanlig studiedag kan variere veldig. Friheten til å kunne tilpasse dagene etter behov er bra med nettstudier. På en typisk dag begynner jeg med studiene etter frokost. Jeg jobber så noen timer, før jeg gjerne tar en lang pause på dagen. Så studerer jeg gjerne litt på kvelden igjen om jeg føler det er behov.

– Vanlig studiedag for meg innebærer først jobb fra 08-16, trening fra 16-18 og skole fra 18-23. Det kan bli noe hektisk til tider, men da dropper jeg trening for å kunne se leksjonene, sier Joel.

– Jeg bruker å starte studiedagen tidlig. Vi får utlevert nye læringsoppgaver hver mandag. Disse liker jeg å få gjort tidlig i uken. Det gjør at jeg har litt erfaring før jeg setter i gang med de obligatoriske oppgavene som vi har litt lengre tid på. Det går med mange kopper kaffe! sier Sandra.

– Handler om å prioritere

– Er det vanskelig å finne tid til studiene?

– Jeg synes det er ganske vanskelig. Men det handler jo om å prioritere riktig, sier Joel.

Lærerne er hyggelige, hjelpsomme og kan faget sitt.Thomas Nilsen

– Jeg føler det går litt i bølgedaler, men for det meste syns jeg det jeg lærer er så gøy å holde på med at det går av seg selv, sier Sandra.

– Det kan være vanskelig å finne tid til studiene, men alt faller liksom på plass til slutt, sier Thomas.

– Hvordan vurderer dere denne måten å studere på?

– For noen kan det være vanskelig ettersom man må være disiplinert, men for min del er det helt perfekt. Da har jeg mulighet til å kunne jobbe samtidig som jeg utdanner meg, sier Joel.

– Denne måten å studere på er en veldig god forberedelse til jobb. Du jobber med oppgaver med tanke på kunde eller direkte mot en kunde, sier Sandra.

– Nettstudier gir mer frihet og passer bra om man gjør andre ting ved siden av studiene, samtidig som det å studere i et klasserom vil gjøre det lettere å komme i kontakt med andre, sier Thomas.

Studentarbeid: Sandra Bergsnev

– Hva synes du om studere på Noroff Nettstudier?

– Jeg stortrives som student hos Noroff. Jeg har lært utrolig mye og synes det faglige innholdet er veldig bra, sier Sandra.

– Jeg synes studiene har en god oppbygging med bra faglig innhold som er relevant og lærerikt. Lærerne er hyggelige, hjelpsomme og kan faget sitt, sier Thomas.

– Lærerne er veldig profesjonelle. Det faglige innholdet er veldig "up to date", konsist og med mye tyngde. Jeg har ambisjoner om å jobbe for politet med finne nye løsninger og metoder å løse saker på, sier Joel.

Vi ønsker Sandra, Joel og Thomas lykke til videre med sine nettstudier.


Nettstudier med oppstart 3. januar 2017

Velg mellom heltid eller deltid.

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top