Professor Seifedine Kadry ved Noroff Høyskole er anerkjent som del av topp 2 prosent mest siterte forskere i verden av Stanford University.

Nylig slapp Stanford University en liste som representerte topp 2 prosent mest siterte forskere i ulike felt. Rapporten er skrevet av et ekspertteam, ledet av professor John Ioannidis ved Stanford University.

Dette året er Noroff Høyskoles professor Seifedine Kadry på listen. Han underviser til daglig på bachelorprogrammet i Applied Data Science ved Noroff Kristiansand og på nett. 

– Det er en stor ære, forteller professor Kadry.

– Denne anerkjennelsen plasserer Noroff Høyskole på kartet som en suksessinstitusjon innen forskning på kunstig intelligens, sier han.

Beathe Due, rektor ved Noroff Høyskole, er svært fornøyd med utmerkelse.

– Dette er kjempestas! Som institusjon er vi stolte av å ha dyktige professorer med ekspertkompetanse på sine fagfelt. Professor Kadry bidrar til å heve vårt og studentenes kompetansenivå, smiler Due.

Beathe Due. Foto: Jeanette L. Bækkevold

Åpen gjesteforelesning

I november står professor Kadry i spissen for en gjesteforelesning, som avholdes på Noroffs campus i Kristiansand. Forelesningen gjøres i samarbeid med Wolfram og IEEE Computer Society.

– Forelesningen er åpen for alle. Gjesteforeleseren, Kareem Ahmed, er konsulent i Wolfram Research Europe. Han skal snakke om maskinlæring og bruk av matematikk, forteller Kadry.

Gjesteforelesningen foregår mandag 22. november fra kl 13:00 til 14:00. Du kan se forelesningen her.

Er du interessert i IT?

Legg igjen din e-postadresse og få mer informasjon om IT-studiene på Noroff. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Anvendt maskinlæring, Machine Learning, utdanning

Anvendt maskinlæring

Med anvendt maskinlæring kan du lære systemer å lære fra data. Bli attraktiv for jobber innen kunstig intelligens og gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top