Professor Seifedine Kadry ved Noroff Høyskole er anerkjent som del av topp 2 prosent mest siterte forskere i verden av Stanford University.

Nylig slapp Stanford University en liste som representerte topp 2 prosent mest siterte forskere i ulike felt. Rapporten er skrevet av et ekspertteam, ledet av professor John Ioannidis ved Stanford University.

Dette året er Noroff Høyskoles professor Seifedine Kadry på listen. Han underviser til daglig på bachelorprogrammet i Applied Data Science ved Noroff Kristiansand og på nett. 

– Det er en stor ære, forteller professor Kadry.

– Denne anerkjennelsen plasserer Noroff Høyskole på kartet som en suksessinstitusjon innen forskning på kunstig intelligens, sier han.

Beathe Due, rektor ved Noroff Høyskole, er svært fornøyd med utmerkelse.

– Dette er kjempestas! Som institusjon er vi stolte av å ha dyktige professorer med ekspertkompetanse på sine fagfelt. Professor Kadry bidrar til å heve vårt og studentenes kompetansenivå, smiler Due.

Beathe Due. Foto: Jeanette L. Bækkevold

Åpen gjesteforelesning

I november står professor Kadry i spissen for en gjesteforelesning, som avholdes på Noroffs campus i Kristiansand. Forelesningen gjøres i samarbeid med Wolfram og IEEE Computer Society.

– Forelesningen er åpen for alle. Gjesteforeleseren, Kareem Ahmed, er konsulent i Wolfram Research Europe. Han skal snakke om maskinlæring og bruk av matematikk, forteller Kadry.

Gjesteforelesningen foregår mandag 22. november fra kl 13:00 til 14:00. Du kan se forelesningen her.


Relaterte studier

Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Anvendt maskinlæring, Machine Learning, utdanning

Anvendt maskinlæring

Det er knapt noen aspekter ved vårt digitale liv som er uberørt av maskinlæring. Med denne utdanningen lærer du systemer å lære fra data. Du blir attraktiv for jobber innen AI og kan gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top