– Det krever disiplin, men jeg har ikke hatt noe problemer med det, sier Britte Mannaart, nettstudent på teknisk design med DAK.

Britte Mannaart (23) studerer teknisk design med DAKNoroff Nettstudier. Hun nærmer seg siste innspurt på studiet, og er ferdig i oktober.

– Å studere på Noroff er kjempebra. Jeg trives utrolig mye med studiet mitt, sier Britte.

– Nettstudier fungerer fint for meg ettersom jeg er flink til å motivere meg selv til arbeidet. Det krever disiplin, men jeg har ikke hatt noen problemer med det. Det er kjempegøy å studere teknisk design med DAK.

– Hvordan opplever du studiet ditt?

– Studiet mitt er supert. Siden jeg synes det er så gøy å jobbe med, og er flink til det, så blir jo studiet bare gøy. Noen stressende perioder har det jo vært, men det blir det også i arbeidslivet. Jeg liker det vi lærer og tror det blir utrolig viktig for meg når jeg skal søke jobb i etterkant.

Å studere på Noroff er kjempebra. Jeg trives utrolig mye med studiet mitt.Britte Mannaart

– Var det noe du var skeptisk til før du valgte utdanning?

– Jeg var mest redd for at jeg ikke skulle trives med faget. Etter mitt forrige studium var jeg veldig usikker på hva jeg ville jobbe med og var litt fortvilet. Jeg var redd for at jeg skulle stå igjen med den samme følelsen etter utdanningen hos Noroff. Men slik er det heldigvis ikke! smiler hun.

– Nå tenker jeg at dette er det beste valget jeg har tatt. Jeg kunne ikke valgt noe som passer meg bedre.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Studentarbeid: Britte Mannaart

– God feedback og konstruktiv kritikk

Studentene på teknisk design med DAK jobber blant annet med å tegne, modellere og visualisere bygg og konstruksjoner innen bygningsinformasjonsmodeller (BIM), produktdesign og digital prototyping.

– Hvordan synes du nettstudier fungerer?

– Nettstudier fungerer bra. Lærerne på studiet er flinke. Faglæreren min er veldig hjelpsom, hyggelig og motiverende. Jeg får god feedback og konstruktiv kritikk som jeg lærer av. De svarer raskt og forsøker alltid å hjelpe deg.

Faglæreren min er veldig hjelpsom, hyggelig og motiverende.Britte Mannaart

Noroff Nettstudier har fire årlige oppstarter av fagskolestudier. Disse er i januar, mars, august og oktober. Britte valgte å starte i oktober:

– Det var egentlig fordi jeg ikke helt visste hva jeg ville gjøre, og da jeg oppdaget dette studiet så var det for sent å søke til august-oppstarten. Man blir jo ikke ferdig med studiet før sommeren hvis man starter i oktober, men det har ikke vært noe problem for meg. Man får litt ekstra press på seg til å finne seg jobb fordi man ikke får har sommerferie etterpå, og det synes jeg er bra.

– Ville du anbefalt Noroff til andre?

– Ja det ville jeg.

– Hvorfor?

– Fordi jeg har hatt en god opplevelse selv. Teknisk design med DAK er et kjempebra studium, både for kreative og detaljfokuserte mennesker, og for de som er glad å visualisere og skape. Jeg anbefaler også nettstudier, men bare hvis man har nok disiplin og motivasjon til å sette egne arbeidstider. Spesielt hvis du tar fulltid som meg. Det er åtte timers arbeidsdag og da må man planlegge godt.

– Hvordan vil du bruke kompetansen din videre?

– Jeg vil bruke kompetansen min til å få meg jobb innenfor et arkitektbyrå eller produktdesignbyrå. Jeg liker mange områder innenfor faget, men mest av alt ønsker jeg å jobbe som teknisk tegner innenfor produktdesign, sier Britte.

Teknisk design med DAK er også tilgjengelig som tradisjonell undervisning på Noroff Oslo.

Vi ønsker Britte lykke til med innspurten av studiet!


Relaterte studier

Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Bli med i frontlinjen av moderne konstruksjon, og jobb med å tegne, modellere og visualisere bygg og konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  1 år
  Oslo
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli en 3D-designer og skap naturtro animasjoner, miljøer og visualiseringer. Gi liv til spill og filmer, og lag 3D-bilder av fremtidige produkter.

  1 år
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  Tilgjengelig som nettstudium
  Studiet gir fagskolevitnemål
Les mer
Top