– Du møter mange lidenskapelige studenter og du får en praktisk utdanning, sier Carl Henrik A. Mentzoni.

Carl Henrik A. Mentzoni studerer 3D design og animasjonNoroff Bergen.

– Jeg er veldig fornøyd med utdanningen min. Læringsutbyttet dette året på Noroff har vært enormt, sier Carl.

– Å studere på Noroff er veldig fleksibelt. Man får mye hjelp av lærerne dersom man ønsker det, og mindre hjelp på oppgaver hvor man ikke ønsker det, sier han.

3D design og animasjon er en ettårig utdanning som fokuserer på 3D-design, fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Studentene lærer å gi liv til spill og filmer, og lage 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

– Min erfaring er at Noroff har gode engasjerte lærere. De underviser på en måte som gjør lærestoffet enkelt og forståelig, sier han.

Læringsutbyttet dette året på Noroff har vært enormt.Carl Henrik Mentzoni

Carl Henrik forteller at studentene må jobbe godt den første måneden.

– Jeg opplevde studiet som ganske vanskelig og skremmende til å begynne med, men etter en måneds tid, hvor man hadde lært det essensielle i programmet, ble studiet veldig gøy. Skolehverdagen handler mye om å arbeide med oppgaver. Det gjør studiet mindre kjedelig enn å sitte åtte timer å høre på en evigvarende leksjon, sier han.

– Hva gjorde at du valgte utdanning hos Noroff?

– Etter å ha undersøkt forskjellige skoler som tilbød 3D og animasjon, var det Noroff som ut ifra min oppfatning hadde det beste studieprogrammet, sier Carl Henrik.

Artikkelen fortsetter under videoen...

Leksjonene har vært "on point"

Noroff Bergen befinner seg i Kanalveien, sør for sentrum og har en kompetent og fremoverlent lærerstab. Carl Henrik skryter av studiemiljøet.

– Campus i Bergen er veldig bra. Skolemiljøet er helt topp og skolen har enkel ankomst for de som bruker offentlig transport. Jeg har aldri sett noe annet enn et godt miljø mellom studentene, sier han.

– Skolen er åpen og tilgjengelig for studentene fra 7 til 23. For dem som er villig, kan man arbeide nesten hele døgnet, sier Carl.

Lærerne underviser på en måte som gjør lærestoffet enkelt og forståelig.Carl Henrik Mentzoni

– Hvordan vurderer du faglærerne dine?

– Faglæreren min har både lært meg og inspirert meg mye i løpet av skoleåret. Leksjonene har vært "on point" og meget enkle å forstå. Timene har aldri vært kjedelige, sier han.

– Jeg ville absolutt anbefalt Noroff til enhver som ønsker en kreativ utdanning.

Han utdyper:

– Ut ifra det jeg har sett mine medstudenter på IT-studiene og frontend-utvikling, ville jeg også anbefalt teknologistudenter å vurdere Noroff som skole. Noroff gir studentene engasjerte og lett tilgjengelige lærere.

– Du møter mange lidenskapelige studenter og du får en praktisk utdanning. Studietiden på Noroff går så fort at du skulle ønske skoleåret varte lengre, avslutter han.


3D-studier på Noroff

3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital prototyping, 3D-printing

Digital prototyping

Morgendagens produkter fremstilles og testes digitalt. Bli klar for jobb i prosess- og produksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning som lærer deg å designe fysiske produkter ved bruk av 3D-printing.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Praktisk ettårig utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
VFX - visuelle effekter, utdanning

VFX - Visuelle effekter

Jobb med spektakulære visuelle effekter i film, spill og virtuell virkelighet. Utdanningen forbereder deg på jobb innen fremtidens digitale medier på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top