– Du møter mange lidenskapelige studenter og du får en praktisk utdanning, sier Carl Henrik A. Mentzoni.

Carl Henrik A. Mentzoni studerer 3D design og animasjonNoroff Bergen.

– Jeg er veldig fornøyd med utdanningen min. Læringsutbyttet dette året på Noroff har vært enormt, sier Carl.

– Å studere på Noroff er veldig fleksibelt. Man får mye hjelp av lærerne dersom man ønsker det, og mindre hjelp på oppgaver hvor man ikke ønsker det, sier han.

3D design og animasjon er en ettårig utdanning som fokuserer på 3D-design, fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Studentene lærer å gi liv til spill og filmer, og lage 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

– Min erfaring er at Noroff har gode engasjerte lærere. De underviser på en måte som gjør lærestoffet enkelt og forståelig, sier han.

Læringsutbyttet dette året på Noroff har vært enormt.Carl Henrik Mentzoni

Carl Henrik forteller at studentene må jobbe godt den første måneden.

– Jeg opplevde studiet som ganske vanskelig og skremmende til å begynne med, men etter en måneds tid, hvor man hadde lært det essensielle i programmet, ble studiet veldig gøy. Skolehverdagen handler mye om å arbeide med oppgaver. Det gjør studiet mindre kjedelig enn å sitte åtte timer å høre på en evigvarende leksjon, sier han.

– Hva gjorde at du valgte utdanning hos Noroff?

– Etter å ha undersøkt forskjellige skoler som tilbød 3D og animasjon, var det Noroff som ut ifra min oppfatning hadde det beste studieprogrammet, sier Carl Henrik.

Artikkelen fortsetter under videoen...

Leksjonene har vært "on point"

Noroff Bergen befinner seg i Kanalveien, sør for sentrum og har en kompetent og fremoverlent lærerstab. Carl Henrik skryter av studiemiljøet.

– Campus i Bergen er veldig bra. Skolemiljøet er helt topp og skolen har enkel ankomst for de som bruker offentlig transport. Jeg har aldri sett noe annet enn et godt miljø mellom studentene, sier han.

– Skolen er åpen og tilgjengelig for studentene fra 7 til 23. For dem som er villig, kan man arbeide nesten hele døgnet, sier Carl.

Lærerne underviser på en måte som gjør lærestoffet enkelt og forståelig.Carl Henrik Mentzoni

– Hvordan vurderer du faglærerne dine?

– Faglæreren min har både lært meg og inspirert meg mye i løpet av skoleåret. Leksjonene har vært "on point" og meget enkle å forstå. Timene har aldri vært kjedelige, sier han.

– Jeg ville absolutt anbefalt Noroff til enhver som ønsker en kreativ utdanning.

Han utdyper:

– Ut ifra det jeg har sett mine medstudenter på IT-studiene og frontend-utvikling, ville jeg også anbefalt teknologistudenter å vurdere Noroff som skole. Noroff gir studentene engasjerte og lett tilgjengelige lærere.

– Du møter mange lidenskapelige studenter og du får en praktisk utdanning. Studietiden på Noroff går så fort at du skulle ønske skoleåret varte lengre, avslutter han.


3D-studier på Noroff

Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top