– Noroff har satt full fyr på interessen jeg hadde for faget, og gjort at jeg virkelig brenner for det.

Iselin Davø Fredriksen studerer 3D design og animasjonNoroff Oslo.

– Å være student på Noroff er noe helt spesielt. Jeg kom med mange års erfaring fra universitet og ble overrasket over hvor hyggelig og motiverende en skoleplass kunne være, sier Iselin.

– På Noroff møter du engasjerte lærere som strekker seg langt for at du skal lykkes med studiene og ikke minst i arbeidslivet.  

– Lærerne er ikke bare lærere, men jobber ofte også ute i bransjen i sitt felt. Dette gir studentene relevant bransjekunnskap og ofte en mulighet til å bli kjent med bransjen før man trer inn i den. Studiene på Noroff er hands-on. Man lærer ved å gjøre det, ikke kun ved å lese en bok om det, sier hun.

Lærerne er ikke bare lærere, men jobber ofte i bransjen.Iselin Davø Fredriksen

– Hvordan opplever du studiet ditt? 

– 3D design og animasjon krever en god del egeninnsats. Du får verktøyene du trenger og god veiledning fra lærerne, men det krever masse arbeid og mye problemløsning fra hver enkel student. 

– Året starter med den bratteste læringskurven jeg noen sinne har vært med på, men med engasjerte lærere og interesse for faget så går det fint. Jeg har lært så ufattelig mye på dette ene året på Noroff, sier hun.

I tillegg til Oslo er 3D design og animasjon tilgjengelig i Bergen, Kristiansand og Stavanger

– Hva gjorde at du valgte utdanning hos Noroff? 

Etter mange år på universitet trengte jeg forandringer i livet mitt. Jeg har alltid vært glad i kreative fag og Noroff tilbydde noe jeg syntes så interessant ut.

– Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget mitt. Noroff har satt full fyr på interessen jeg hadde for faget, og gjort at jeg virkelig brenner for det, sier Iselin.

Artikkelen fortsetter under videoen...

– Trygt miljø

– Campus i Oslo er veldig nytt og moderne, sier Iselin og utdyper: 

– Det er åpent og innbydende. Noe som kanskje gjør at miljøet blant studentene blir veldig åpent. Vi blir ikke gjemt bort i hvert vårt klasserom, men deler en stor åpen flate. Det gjør at det ikke er vanskelig å be om hjelp eller bli kjent med folk på tvers av studiene. Det synes jeg er veldig flott.  

Jeg ble overrasket over hvor hyggelig og motiverende en skoleplass kunne være.Iselin Davø Fredriksen

– Hvordan er faglærerne? 

– Faglærerene mine er veldig engasjerte og genuint interesserte i at jeg skal lykkes i faget mitt, sier hun. 

– De lager et trygt miljø hvor man ikke skal føle seg utenfor hvis man må bli forklart ting på en annen måte. Man får ikke alltid svar på det man lurer på, men du får veiledning til å finne svar selv. Dette er det er ekstremt viktig at man kan ute i bransjen. 

Artikkelen fortsetter...

Studentarbeid: Iselin Davø Fredriksen

– Kunnskap, verktøy og trygghet

Iselin setter pris på lærernes nærhet til bransjen: 

– Begge lærerne mine jobber ute i bransjen. Det gjør at jeg som student allerede har fått møte en god del bransjefolk, både fordi de tar med seg bransjefolk inn i undervisningen, og fordi jeg får være med på arrangementer med bransjefolk. 

Faglærerene mine er genuint interesserte i at jeg skal lykkes.Iselin Davø Fredriksen

– Hva synes du om læringsmiljøet? 

– Miljøet på Noroff har en sånn klart-vi-kan-holdning. Man får lov til å komme med innspill i sin utdanning og man får lov til å stille spørsmål ved ting. Noroff hører på studentene sine. Dette gjør at jeg som student blir mer motivert, fordi jeg få ta del i det jeg skal lære! sier hun. 

Motivasjonen til Iselin har åpenbart nådd frem til vennene hennes: 

Jeg har allerede fått ei venninne til å søke seg inn på neste års kull, fordi jeg er så fornøyd med mitt studieløp. Noroff har gitt meg kunnskapen, verktøyene og tryggheten til å ville jobbe med noe jeg aldri trodde jeg skulle jobbe med. Det er selvfølgelig noe jeg har lyst til at andre også skal oppleve, sier Iselin.


Relaterte studier

Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top