Andres Kroff (36) gleder seg til ny campus i Oslo: – Midt i smørøyet for bransjen, sier han.

3D-studentene ved det nye campus Oslo har mye stort å vente seg. Det sier 3D-lærer gjennom ti år Andres Kroff (36).

– Hva kan 3D-studentene vente seg på ny campus i Oslo?

På Noroff har vi et godt læringsmiljø der man lett finner likesinnede medstudenter.Andres Kroff, 3D-lærer

– Den nye campusen har et helt nytt undervisningslandskap som er åpent og moderne. Med disse forutsetningene skapes det muligheter for et fleksibelt og dynamisk arbeidsmiljø, sier han.

– Beliggenheten gjør det mulig for tettere kontakt med bransjen, og enklere for bedriftsbesøk, gjesteforelesere og studentprosjekter. Dyktige og motiverte lærere og nytt spesialtilpasset utstyr vil legge alt til rette for studentenes utvikling.

Bakgrunn: Noroff får ny campus i Oslo: Vil tilby bachelorstudier

– Det er dedikert egne labrom for 3D-studiene, CAD og VFX-fagene. I tillegg får studentene bransjetilpassede laptoper, tilgang til 3D-printere, Oculus Rift, Omni Track og motion capture-studio, sier Kroff.

Motion Capture-studio: Noroff Oslo bli annet få nytt motion capture-studio. Previsualisering: Adrian Hanslien.

– Midt i smørøyet

– Hva ser du selv mest frem til?

– Jeg gleder meg mest til et friere lanskap i ny campus med felles områder for alle studentene fra alle studieprogrammene. Dette vil gjøre det lettere for samarbeid på tvers av studiene, og private prosjekter for studentene.

– Ny campus er også plasert midt i smørøyet for bransjen, som vil gjøre det lettere å ha enda tettere kontakt med de forskjellige bedriftene i området.

Beliggenheten gjør det mulig for tettere kontakt med bransjen, og enklere for bedriftsbesøk, gjesteforelesere og studentprosjekter.Andres Kroff, 3D-lærer

Kroff er selv aktiv i 3D-bransjen, og var med på å starte Gridshapes.

– Kan du beskrive teknologien dere bruker på 3D-studiene?

Vi bruker flere programvarer innenfor de forskjellige fagene og spesialiseringsfeltene. For eksempel 3D Studio Max, Phenix, Particle F, Maya, Nuke, Zbrush, Mudbox, Adobe-pakken, Unreal Engine, AutoCAD, Inventor, og en del andre programmer.

– Ikke glem papir og blyant, legger han til.

– Miljøet er inkluderende

– Hvordan er miljøet på 3D-studiene hos Noroff?

– På Noroff har vi et godt læringsmiljø der man lett finner likesinnede medstudenter. Miljøet er inkluderende, sosialt og støttende. Studenter deler informasjon, hjelper og lærer bort til hverandre.

– Hva skal til for å lykkes med 3D-studier?

– Skal du bli flink i 3D må du ha en genuin interesse for faget. Studenter må være nysgjerrige og dedikerte. Man må også prøve nye veier og tenke som en problemløser. Du må også ha sans for detaljer, ha en god dose tålmodighet og tørre å feile.

– Du må se på studiet som en jobb, og skolen er din arbeidsplass. Du setter deg mål som du skal nå, og tar del i læringsmiljøet ved å bidra og dele din egen kunnskap. Man må alltid være åpen for nye måter å løse oppgaver på, og gå inn med instillingen om at man aldri helt slutter å være student.


3D-studier hos Noroff

Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top