Fredag 18. juni inviterte Noroff i Oslo til avslutningsvisning av studentarbeid.

Festkledde og glade mennesker ankom den røde løperen til Diamond Awards 2010 på Latter, Aker Brygge. På skjermer i foajéen kunne skuelystne få en smakebit på arbeid fra våre studenter på Multimediedesign og 3D design og animasjon - mens den store festen foregikk i salen på Hovedscenen.

Talenfulle studenter

Publikum ble møtt av to energiske studenter, kveldens konferansierer: Mie Louise Christensen Repål og Kolbjørn Voll Hjelmerud. Begge er veldig entusiastiske filmstudenter og løftet Diamond Awards til sin verdige høyde. Kveldens første filmvisning ble startet av 3D design og animasjon med meget humoristiske animasjonsfilmer. Videre tok andreåret 3D filmproduksjon over med sine blodferske eksamensfilmer. Fra kunstneriske innslag til heroiske karakterer kunne vi som publikum være vitne til produksjoner laget av store talenter. Etter en god pause, og med en enda større mengde publikum til stede, kunne Film- og TV-produksjon samt Filmproduksjon vise fram høydepunkter fra skoleåret. Fra eksperimentell film, musikkvideo, reklamefilm og spillefilm fikk vi se alvorlige tema og virkemidler presentert fra en synsvinkel og et ståsted de færreste tidligere har sett.

Diamond Awards

Etter vel fire timer i filmverden ble kvelden avrundet med Diamond Awards 2010. Det var på tide å gjøre stas på studenter som har utmerket seg ekstraordinært i studietiden. "Skoleåret 2009/2010 på Noroff har vært en uforglemmelig og fabelaktig reise med studenter som har gitt ut plater, fått jobb før skoleslutt, blitt omtalt i media og ikke minst fått filmen sin til Filmfestivalen i Cannes. De har all grunn til å være stolte av seg selv og jobben de gjør på skolen," sa studieveileder Silje Sigvartsson i sin tale før hun presenterte de nominerte og utropte vinnerne av årets 5 Diamond Awards.

Vinnere av Diamond Awards 2010

I kategorien Superstudent vant Alexander Edvard Fusdal. Han har fullført toårig løp med 3D filmproduksjon ved Noroff. Han tenker stadig nytt og er tilgjengelig for alle som viser engasjement. Klassekameratene ser på han som en enorm ressurs for det faglige miljøet i klassen.

Årets mest Engasjerte student er Mie Louise Christensen Repål. Hun er president i NSF, Noroff Studentforening. En meget ansvarsfull student, sosial pådriver og hun engasjerer seg til fingerspissene i de fleste aktiviteter i regi av skolen.

Neste kategori var årets eksterne bidragsyter. Denne gikk til Robert Egron Erstad (tidligere filmstudent) for faglig engasjement og støtte for studentene dag og natt etter han han hadde avsluttet studietiden sin. Robert hadde dessverre ikke anledning til å ta imot prisen sin ettersom han for tiden studerer til en Bachelorgrad ved AFDA University i Sør-Afrika.

Siste vinner av Diamond Awards 2010 ble utdelt til vår Honorstudent, Aage Alexander Foss. Som eneste produsent på andreåret Filmproduksjon har han hatt hendene fulle fra første dag i høst. Han er studentrepresentant i styret til Noroff, brenner ekstremt for faget sitt, skolen og kunnskap. Et av de eksterne arbeidene han har gjort i studietiden kom til Filmfestivalen i Cannes og ikke minst er han en inspirasjonskilde for andre studenter.

Bilder fra Diamond Awards

alt

Spente studenter, venner, familie og bransjefolk ankommer Latter på Aker Brygge. (Foto: Igor Roudenko Nilsen)


alt

Aline Jessica Jåsund og Joakim Schøyen Bergmann - festkledd og klar for en uforglemmelig aften. (Foto: Igor Roudenko Nilsen)


alt

Fra venstre: Ukjent, Dung Tomy Hoang og kveldens fotograf, Igor Roudenko Nilsen (Foto: Igor Roudenko Nilsen)


 

Aleksander Bru og Håvard Prytz. (Foto: Igor Roudenko Nilsen)


alt

(Foto: Igor Roudenko Nilsen)


alt

Derek Stothers og Adrian Fjellberg (Foto: Igor Roudenko Nilsen)


alt

Kim René Teige og Kristina Jagelaviciute (Foto: Igor Roudenko Nilsen)


alt

(Foto: Igor Roudenko Nilsen)


alt

Silje Sigvartsson og Aage Alexander Foss (Foto: Igor Roudenko Nilsen)


alt

Kim Krossli Fodnestøl, Mathias Aleksander Haug, Gunnar Koppang, Paul Bettinson og Ana Carolina Garcia Castro (Foto: Igor Roudenko Nilsen)


alt

Brede Lian (Foto: Igor Roudenko Nilsen)


alt

Eivind Hammer Myhre og Mie Louise Christensen Repål (Foto: Igor Roudenko Nilsen)


alt

Årest Honorstudent: Aage Alexander Foss. (Foto: Igor Roudenko Nilsen)

     
Top