Alle våre høyskolestudenter kan nå søke masterstudium på Deakin University: – En anerkjennelse av kvaliteten i våre studieprogrammer, sier rektor Ernst Sundt.

Den nye avtalen med Deakin University ble lansert i forbindelse med internasjonal uke.

Avtalen gjelder alle nåværende, tidligere og fremdidige høyskolestudenter. Både på campus og nett.Ernst Sundt, rektor Noroff Høyskole

Noroff Fagskole har allerede avtale med fire samarbeidsuniversiteter om bachelor i utlandet, deriblant Deakin University.

Nå får også studenter ved Noroff Høyskole muligheten til å studere videre i utlandet:

– En internasjonl mastergrad er en god mulighet til videre karriereforberedelse, sier rektor ved Noroff Høyskole, Ernst Sundt.

– For Noroff Høyskole er avtalen en anerkjennelse av at kvaliteten i våre studieprogrammer og leveranse-metodikk er på et godt akademisk nivå.

Deakin University

Melbourne: Deakin University ligger på sydspissen av Australia.

Gjelder også kommende utdanninger

Bachelorstudenter i interaktive medier, både spill og animasjon, kan velge mellom tre mastergradsstudier hos Deakin University. Disse er Master of Communication (Visual Communication Design), Master of Communication (Cross Disciplinary Studies), eller Master of Creative Arts.

Studenter med bachelor i digital etterforskning kan ta Master of Information Technology.

Dette er en anerkjennelse av kvaliteten i våre studieprogrammer.Ernst Sundt, rektor Noroff Høyskole

– Avtalen om masterstudier ved Deakin University gjelder for alle nåværende, tidligere og fremdidige høyskolestudenter. Både på campus og nett, sier Sundt.

– Den sikrer også mulighet for videre utdanning for studenter på våre kommende utdanninger.

– Hvorfor bør man ta en mastergrad?

– Akademiske grader er dokumentasjon på oppnådd kvalifikasjon på et gitt nivå. Slike nivåer er fastlagt og definert på en måte som gjør dem anerkjent nasjonalt og internasjonalt.

– For studenter som søker å ta akademiske grader er det naturlig at disse har en ambisjon om å skape seg en karriere innenfor det fagfeltet de studerer. Studentene vil oppnå kompetanse i sitt kjernefelt, og samtidig lære seg nøkkelkvalifikasjoner for å kunne holde seg oppdatert og være tilpasningsdyktige for et arbeidsliv i endring. Bachelorgrad er første trinnet på en slik akademisk stige. Mastergrad er trinn to, og løfter studenter enda mer inn i selvstendig læring og kompetansegivende aktiviteter.

Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top