I november 2021 flytter Noroff Bergen inn i nye lokaler i Bredalsmarken. – Her gleder vi oss til å ta imot både nye og gamle studenter, sier campuskoordinator.

Noroffs nye campus i Bergen er tilrettelagt for at studentene skal få maksimalt utbytte av studiehverdagen. I tillegg til klasserom, grupperom, lab-plasser og en stor felles kantine, vil skolen ha to auditorium, mikserom, flere studio til musikk og film, og klipperom.

– Lokalene utfyller våre behov, med moderne fasiliteter, store og romslige fellesarealer som studentene kan benytte, nyoppussede klasserom og studio. Her gleder vi oss til å ta imot både nye og gamle studenter, sier campuskoordinator på Noroff Bergen, Svein Erik Askeland.

Lokalene vil også ha flotte sosiale soner, og en takterasse med vakker utsikt hvor man kan nyte et avbrekk i studiehverdagen. 

Studentene gleder seg

Miljøet gjør det enkelt å lære og være kreativ.Bjørnar Finnestad

Også nåværende studenter ved Noroff i Bergen ser frem til å flytte til Møhlenpris.

 – Det jeg ser mest frem til ved åpningen av ny campus er større lokaler og mer plass til kreativitet, sier Bjørnar Finnestad (19), som studerer lyd- og musikkproduksjon.

Han fortsetter:

– Jeg ser også frem til å få en kantine med scene, hvor vi kan fremføre og dele vårt arbeid i en live setting foran studenter som studerer det samme.

Rannveig Hatland (22), som også studerer lyd- og musikkproduksjon, er veldig spent.

– Jeg gleder meg til nye lokaler og nytt studio, og at det blir nærmere sentrum. Det blir kjempefint med mer komfort i studio, nytt utstyr, og generelt å vite at alt fungerer som det skal, sier hun. 

Foto: privat

Et inspirerende miljø

Begge studentene har mye godt å si om miljøet på campus.

– Allerede i fadderuken ble jeg godt tatt imot av mine medstudenter, og det er god stemning i klassen både i studietiden og på fritiden. Miljøet gjør det enkelt å lære og være kreativ, sier Bjørnar. 

Rannveig er enig:

– Når vi får treffe hverandre er det veldig kjekt. På grunn av Covid-19 har vi ikke fått blitt så veldig godt kjent, men jeg tror det gjør at gjensynsgleden når vi først ser hverandre i gangene er større. Jeg håper at høstsemesteret blir litt mer normalt, og at klassen kan bli bedre kjent.

Noroff Bergen tilbyr ni spennende utdanninger innen teknologi og digitale medier.

Noroff Bergen er medlem av Studentsamskipnaden Sammen, og som Noroff-student kan man benytte seg av alle fordelene.

Studietilbud ved Noroff Bergen

Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

En teknologiutdanning der visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere åpner dører til en mangfoldig karriere innen IT og design.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

En praktisk utdanning for deg som vil jobbe i filmbransjen. Gjennom studiet vil du jobbe kontinuerlig med studentproduksjoner og få en grundig opplæring i det utstyret som filmbransjen bruker i dag.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Utdanningen for deg som ønsker å jobbe kreativt eller teknisk med musikk og lyd. Du ønsker å bli artist, komponist, produsent, lydtekniker i studio, eller jobbe med lyd og musikk til film og andre medier.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Praktisk utdanning som forbereder deg på en karriere innen spill, animasjonsfilm, visuelle effekter og reklame- og visualiseringsbransjen. Studiet benytter den nyeste teknologien og arbeidsmetodene, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Interaktiv

Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Studiet gir deg ferdigheter i å skape de visuelle elementene vi ser på skjermen, som figurer og omgivelser i spill og film. Behovet for produksjon av 3D-innhold med høy kunstnerisk standard er en etterspørsel i mange ulike bransjer.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top