Viktoria er klar for arbeidslivet: - Noroff har et godt omdømme og et sterkt nettverk av bransjepartnere.

Viktoria Akhmedov (30) studerer digital markedsføring på campus i Kristiansand. Hun valgte å ta utdanningen på Noroff på grunn av skolens fokus på praktisk læring, anerkjent kvalitet, fleksibilitet og mulighet for bransjekontakter.

Studiet mitt er veldig spennende og relevant for den digitale verden vi lever i nå, sier hun.

Jeg ønsket en utdanning som forbereder meg på arbeidslivet og gir praktiske ferdigheter. Noroff har et godt omdømme og et sterkt nettverk av bransjepartnere.

Inkluderende studentmiljø

Markedsføringsstudenten sin studiehverdagen består av en blanding av forelesninger, gruppearbeid, individuelle oppgaver og prosjekter. Hun deltar aktivt i forelesninger, samtidig som hun bruker tid på selvstudier og samarbeid med medstudenter.

Studentmiljøet er energisk, inkluderende og preget av samarbeid. Viktoria Akhmedov

Noroff arrangerer også workshops og gjesteforelesninger som beriker studieopplevelsen. Studiehverdagen er intens, men givende ettersom jeg opplever kontinuerlig vekst med tanke på kunnskap og ferdigheter, sier hun.

Viktoria forteller om et godt studentmiljø på campus i Kristiansand, hvor det er et mangfoldig læringsmiljø med studenter som har forskjellig bakgrunn og interesser.

Det er energisk, inkluderende og preget av samarbeid.

Hun fortsetter:

Det beste med å studere på campus i Kristiansand er at det jevnlig arrangeres sosiale aktiviteter og arrangementer. Dette gir meg mulighet til å bli kjent med medstudenter og danne sterke vennskap. Kristiansand som studentby tilbyr også et bredt spekter av fritidsaktiviteter og kulturelle opplevelser.

Viktoria har også en lidenskap for foto og jobber frilans som fotograf.

📷: Bilde 1: En skoleoppgave studentene hadde hvor de skulle ta produktfoto for «Studio Syv». 📷: Bilde 2: En fotoshoot Viktoria hadde for et år siden.

God kobling til bransjen

Praktisk orientert undervisning og engasjert fagpersonell har hjulpet Viktoria med å utvikle ferdigheter og anvende teori i virkelige prosjekter.

Faglærerne er svært kompetente, engasjerte og tilgjengelige for spørsmål og veiledning. De har omfattende kunnskap innen sine fagområder og bidrar positivt til min studieopplevelse, sier hun.

Faglærerne er svært kompetente, engasjerte og tilgjengelige for spørsmål og veiledning. Viktoria Akhmedov

Viktoria forteller at det mest interessante hun har lært på studiet så langt er betydningen av målgruppeanalyse og markedsføringsstrategier, dette gir henne et solid fundament i markedsføring og digital kompetanse. Hun forteller at koblingene til bransjen gjennom studiet er svært gode på grunn av case-studier og samarbeid med bransjepartnere.

Dette gir oss praktisk erfaring innen feltet. Jeg føler meg godt rustet for bransjen etter studiet, sier hun.

30-åringen håper at hun etter studiene på Noroff får spennende muligheter innen digital markedsføring.

Jeg ønsker å kunne bruke den kunnskapen og erfaringen jeg har opparbeidet meg til å bidra til virksomheters suksess i en stadig mer digitalisert verden.

Hvilke råd vil du gi til nye studenter?

Perfekt kaffe kalt «suksess»: 100 ml tro på deg selv og dine evner, 150 ml tålmodighet og 2 skjeer av glede, avslutter Viktoria.

Studiet i digital markedsføring er tilgjengelig på alle våre campus og via nettstudier. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og i sosiale medier. Noroff har løpende opptak, og så lenge det er ledige plasser og du er kvalifisert, kan du sikre deg studieplass helt frem til studiestart i august. Du kan se oversikt over ledige studieplasser her.


Studietilbud ved Noroff

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top