Jeanett studerer digital markedsføring på nett: – Det å kunne ha med meg skolen uansett hvor jeg er, er gull verdt.

For Jeanett Risingggård Sortland (29), som til daglig jobber som flyvertinne, var det viktig at det var mulig å kombinere studiene med jobben. Samtidig ønsker hun et studium som ga mange forskjellige karrieremuligheter. 

Digital markedsføring er veldig relevant i den nye, digitale verdenen. Samtidig er det en utdanning man kan bygge videre på, og som gir mange ulike jobbmuligheter senere. Markedsføring er jo noe vi ser hver dag, men som man kanskje ikke legger så mye merke til før man faktisk får litt innsikt. Det synes jeg er veldig spennende, forteller 29-åringen.

Med en jobb i reiseliv har hun ikke mulighet til å forplikte seg til noe fast oppmøte på studiet.

– Det å kunne ha med seg skolen uansett hvor jeg er, er gull verdt. Jeg kunne ikke binde meg til noen fast dag i uka med undervisning, men med nettstudier har det aldri vært et problem, sier hun 

Studerer på farta

Som nettstudent kan man studere hvor man vil, når man vil. Det utnytter Jeanett maksimalt når hun er på jobb. 

Nettstudiene er veldig profesjonelt lagt oppJeanett Risinggård Sortland

– Jeg kan sitte og studere i Sverige, Finland, Nord-Norge, Sør-Norge, eller hvor som helst jobben tar meg. Er jeg på jobb, sitter jeg på hotellet og studerer og leser ukas leksjoner før eller etter flyvningene. Har jeg fri, er jeg hjemme og kommer ofte litt tregere i gang. Da lager jeg kaffe og surrer litt med alt mulig, før jeg kommer meg i gang foran skjermen. Men når jeg først er i gang, går det raskt, smiler hun.

Hun fortsetter:

– Det fungerer veldig fint, og er egentlig en vanesak etter hvert. Jeg har tidligere studert på campus, og vært vant til å spørre lærerne mine om alle slags små detaljspørsmål. Når man ikke i like stor grad har muligheten til det, blir man mer selvstendig og lærer å stole på seg selv mye mer. Nettstudiene er veldig profesjonelt lagt opp, og man får hjelp raskt når man spør om det. Plattformen er oversiktlig og fin, og man får all informasjon man trenger uten å måtte ha mange forskjellige bøker.

Nyttig, interessant og relevant

Digital markedsføring ved Noroff er en hands-on utdanning som fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og i sosiale medier. Jeanett opplever at det hun lærer er relevant for arbeidslivet. 

– Jeg synes alle temaene har vært nyttige, interessante og relevante. Spesielt innholdsmarkedsføring har vært et av de mer morsomme og interessante kursene. Jeg følte tidlig at jeg fikk mye innsikt og relativ god kunnskap om det grunnleggende innen digital markedsføring, sier hun.

Hvor håper du at veien går, etter at du er ferdig hos Noroff?

– Det er vanskelig å si, og jeg har ingen spesifikke planer nå. Jeg følger vinden, rett og slett. Nå fokuserer jeg bare på å komme gjennom studiet, avslutter hun. 

Digital markedsføring har oppstart på nett 15. mars, og vil i august også ha oppstart på campus i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Du kan sikre deg studieplass nå.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top