Fra august skal 23-åringen tre inn i stillingen som digital markedsfører for Markedssjefene i Stavanger. Hun ble tilbudt stillingen en måned før hun var ferdig med studiene hos Noroff.

– Jeg har lenge hatt et ønske om å jobbe i en markedsavdeling eller et byrå etter studiene. Da jeg tidligere i år så at Markedssjefene skulle utvide til Stavanger, tenkte jeg at det kunne være aktuelt å søke jobb hos dem, ettersom jeg ønsket å flytte hjem til Stavanger, forteller Hanne Tveit (23).

Hun fortsetter:

– Stort sett hele ansettelsesprosessen var digital, med unntak av da jeg på andregangsintervju ble invitert til kontoret i Bergen. Der møtte jeg Trine og Kjersti som startet Markedssjefene. Det var en stor opptur. Jeg fikk bli enda bedre kjent med bedriften, og jeg fikk fortelle hvem jeg er og om min kompetanse. Nå har jeg flyttet hjem til Stavanger, og har vært på kontoret, fått litt opplæring og hilst på mine kollegaer. 

Startet bedrift i studietiden

Hanne har studert digital markedsføring ved Noroff i Bergen. Hun har opplevd den ettårige utdanningen som både praktisk og relevant for stillingen hun nå skal tre inn i. 

– På digital markedsføring har vi hele tiden jobbet praktisk, både i undervisningen, i egne prosjekter, og i internships hos andre bedrifter. Jeg har lært å jobbe i relevante programmer, og jeg har fått jobbe både i grupper og selvstendig, forteller 23-åringen.

Bare et par uker inn i studietiden ved Noroff kastet Hanne seg ut i arbeidsmarkedet, og startet opp en egen bedrift sammen med to medstudenter. 

Noroff legger til rette for at studentene skal satse på egne prosjekterHanne Tveit

– Bergen Markedsføring har gjort at jeg har fått jobbe med kunder i ulike områder innen digital markedsføring. Jeg lærte mye av å starte egen bedrift, og jeg har fått mye mer erfaring enn jeg hadde sett for meg. Jeg er veldig glad for at Noroff legger til rette for at studentene skal satse på egne prosjekter, smiler hun.

Et godt og sosialt læringsmiljø

For Hanne har studietiden ved Noroff Bergen vært en svært positiv opplevelse, hvor hun lærte mye og fikk gode studievenner.

– Vi har hatt et godt og sosialt læringsmiljø. Dette skoleåret har vært helt spesielt, og jeg kommer virkelig til å ta med meg tiden på digital markedsføring inn i arbeidslivet. Faglærerne har vært flinke til å engasjere gjennom digitale løsninger, og klassen min i Bergen har jobbet tett sammen med klassen i Oslo, takket være Zoom og Slack. Det hadde virkelig ikke vært det samme uten, sier hun.

Hva vil du si til de som vurderer å søke samme studium som deg?

– Jeg anbefaler å søke digital markedsføring dersom du har studert tidligere, men ønsker en mer praktisk utdanning. Jeg har lært masse på studiet som jeg kan ta i bruk med det samme jeg begynner å jobbe, og jeg kan vise til masse erfaring gjennom året jeg studerte ved Noroff. Skillet mellom studier og jobb er ikke så stort, fordi vi har jobbet på en tilnærmet lik måte på studiet som i arbeidslivet, sier Hanne. 

Hun fortsetter: 

– Jeg er ikke ennå utlært, og vet at jeg kommer til å lære mye i tiden fremover, i tillegg til at jeg har mye å dele med Markedssjefene. Digital markedsføring er i stadig utvikling, så det gjelder å holde seg oppdatert. For min del har det vært helt riktig avgjørelse å ta et årsstudium i digital markedsføring.

Digital markedsføring er et praktisk årsstudium som tilbys som nettstudier og ved campus i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger. Alle studier ved Noroff har løpende opptak, og du kan dermed sikre deg studieplass allerede nå.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top