Digital teknologi er kommet for å bli, og det blir stadig vanskeligere å beskytte alle som bruker den. Noroff Høyskole har i den sammenheng lansert en bachelor i Digital Forensics and Incident Response for å bidra til å løse dette samfunnsproblemet.

Stadig flere metoder for å misbruke informasjon på nett dukker opp, og det går ofte utover de mest sårbare gruppene - barn og eldre. Det er vanskeligere og vanskeligere å holde seg trygg på nett. Derfor er det viktig å utdanne eksperter og gjøre tiltak slik at det blir enklere å utnytte godene og stoppe misbruket.

Bachelorgrad i Digital Forensics and Incident Response

Gjennom studieprogrammet Digital Forensics and Incident Response (DEFIR) skal Noroff utdanne morgendagens helter på nett, de som passer på at både du og din informasjon er trygg når du bruker applikasjoner og nettsider.

Skreddersydd for å møte kravene i et stadig skiftende trusselbilde på nett, har dette programmet som mål å utvikle neste generasjon av DFIR-fagpersoner. De som tar denne utdanningen vil bidra til å forsvare og etterforske på tvers av bedrifter, myndigheter og ideelle sektorer, og vil hjelpe til med å identifisere, etterforske og forhindre cyberangrep. Med et pensum utformet av bransjeeksperter, setter Noroff nye standarder for cybersikkerhetsutdanning og utstyrer fagpersoner med verktøyene som trengs for å håndtere og minimere komplekse digitale utfordringer.

  • Mangfoldige karriereveier: Det er et bredt spekter av karrieremuligheter tilgjengelig for deg etter endt utdanning.
  • Praktisk og teoretisk balanse: Programmet kombinerer praktisk erfaring med teoretisk kunnskap, og forbereder deg på virkelige utfordringer.
  • Bransjerelevante ferdigheter: Verktøy og prosesser som brukes i programmet er basert på de som brukes i bransjen, og er utformet med våre bransjepartnere.
  • Ekspertfakultet: Ansatte har praktisk erfaring med etterforskning av digitale forbrytelser og cyberangrep.
  • Reell påvirkning i virkeligheten: Du vil bidra til en tryggere digital verden.

Bli med oss og bidra til å forme en tryggere digital fremtid.

     
Top