Vi fokuserer på å gi studentene praktiske ferdigheter i verktøyene som brukes i bransjen, sier linjeleder på studiet, Veronica Schmitt.

Skrive en artikkel om at Kompetansebarometeret 2023 sier at vi må satse på kunstig intelligens, og at vi på Noroff prøver å inkorporere kunstig intelligens i alle studier fordi det blir en del av arbeidshverdagen.

Test page for SEEN signup - Video 1 (How online studies work)

Digital teknologi er kommet for å bli, og det blir stadig vanskeligere å beskytte alle som bruker den. Noroff Høyskole har i den sammenheng lansert en bachelor i Digital Forensics and Incident Response for å bidra til å løse dette samfunnsproblemet.

Test page for SEEN signup - Video 1 (How online studies work)

Fredag 9. februar arrangerte foreleserne fra grafisk design i Kristiansand speed dating med bedrifter fra bransjen for sine studenter.

Den tidligere studenten på filmproduksjon har jobbet på flere kjente tv-programmer: - Noroff var profesjonelt, og et springbrett til jobber i bransjen.

Tekst om Blanca og hennes debattinnlegg i Khrono.

Vi vet at studievalg kan være vanskelig. Derfor har vi laget en oversikt over hvilke spørsmål som kan være lure å stille deg selv før man tar et valg.

Admission requirements

Information about admission requirements for bachelor- and higher vocational studies at Noroff. Please see the page about admission process if you have questions regarding documentation or deadlines.

     
Top