Emergence School of Leadership

På Emergence School of Leadership kan du ta utdanning innen prosjektdesign, ledelse, innovasjon og entreprenørskap sentralt i Oslo.

Fra 2022 er Emergence School of Leadership en del av Noroff. Vi tilbyr et ettårig praktisk rettet utdanningsprogram i moderne prosjektledelse. Emergence flytter inn i Noroff sine lokaler i Mølleparken 4 fra august 2022. Programmet blir også tilgjengelig via Nettstudier. 

Det er en økende etterspørsel etter lederferdigheter og prosjektledere i arbeidsmarkedet. Emergence bygger sin historie på å forstå, utvikle og kultivere strategi og lederskap innad i team. Vår ekspertise er forankret i et omfattende globalt nettverk av forelesere, fremtidstenkere, innovatører og globale ledere.

Emergence har utviklet sine egne metoder, som du som student vil lære i løpet av det ettårige praktiske programmet. Du vil jobbe med ekte kundeprosjekter, i tillegg til å ha spennende forelesninger og veiledning. Dette er det perfekte miljøet for å utvikle en vekstorientert tankemåte for personlig utvikling og ha relevante diskusjoner som fører til faktisk endring. Utdanningen tar sikte på å gjøre deg i stand til å lede og utvikle prosjekter og organisasjoner på en slagkraftig og bærekraftig måte.

Vår tilnærming

Personlig veiledning

Emergence har et genuint ønske om å gjøre det vi kan for å hjelpe studentene våre med å utforske utallige muligheter ved å balansere studentlivet med støtte og utfordringer. Hvert aspekt er utviklet for å gi studentene en klar forståelse av seg selv. Dette inkluderer mentale prosesser av persepsjon, hukommelse, dømmekraft og resonnement, som vil hjelpe dem til å lykkes både profesjonelt og personlig.

Et nært og utviklende studentfellesskap

På Emergence finner du et nært, utviklende og omsorgsfullt studentfellesskap. Klassens størrelse, ansvarsfølelse og tette samarbeid gjør at miljøet raskt utvikler sin særegne kultur. Studentene ved skolen tar aktivt ansvar for å skape det miljøet de selv vil være en del av.

Unik tilgang til nettverk fra næringslivet

Emergence jobber tett med både akademia og et profesjonelt nettverk. Som student vil du få sjansen til å bygge nettverket ditt, få kontakt med forelesere og andre interesserte.

Mange av våre studenter finner jobb ved å fullføre og jobbe med studentprosjekter.

Verktøy og metodikk som skaper de beste resultatene

I løpet av de siste 17 årene har vi utforsket, iterert og undersøkt for å definere effektive metoder og verktøy for å løse komplekse problemer.

Å fullføre det ettårige programmet på Emergence vil gi deg både et sett med kognitive og praktiske ferdigheter du kan bruke i ulike situasjoner.

Emergence jobber for å endre verden, ett prosjekt om gangen.

Vi ser på verden som en serie komplekse prosjekter. For å gjøre en forskjell og bidra til samfunnet, må vi forstå hvordan prosjekter utvikles, ledes og fullføres. Som med alle komplekse problemer og prosjekter, må du bryte dem ned i håndterbare deler og prioritere.

Din førsteprioritet er og vil alltid være deg selv. Hos Emergence vil du utvikle ferdighetene du trenger for å kontinuerlig utvikle deg ved å lære og evaluere for å bli en forbedret versjon av deg selv. På den måten kan du bidra til å forandre verden, ett prosjekt om gangen.

Les mer om studiet Søk studieplass

 

Her finner du oss

Nyheter fra Emergence

     
Top