Noroff flytter til nye lokaler i Stavangers nye, grønne bydel og vil være en del av et pulserende studentmiljø.

Noroff vil tilrettelegge for et moderne læringsmiljø for sine studenter, som 22. juli inntar den nye campusen i Stavanger.

Vi er opptatt av å gi studentene best mulig læringsutbytte, kombinert med høy trivselsfaktor. Byfjordparken er derfor midt i blinken, sier avdelingsleder på Noroff Stavanger, Gry Naaden.

«"

Fremtidsrettet og miljøvennlig

– Byfjordparken som vokser frem i Stavanger Nord på Kalhammaren, i forlengelsen av sentrum, blir et attraktivt område. Det er sentrumsnært med god kollektivdekning og tett på kulturtilbudene. Her gleder vi oss til å ta i mot både nye og gamle studenter, sier Gry.

Totalt skal 55 000 kvm kontor- og næringsvirksomhet bygges fordelt på ni bygg. Noroff sin campus blir en del av et pulserende studentmiljø, i umiddelbar nærhet til BI, som også flytter inn i Byfjordparken.

Foruten beliggenhet og utsikt, har utbygger vektlagt arkitektur og kvalitet i byggene.

Næringsbyggene blir bygd som passivhus og er BREEAM-sertifiserte, med karakteren «excellent», noe som innebærer høy kvalitet, høy miljøstandard og lavt energiforbruk. Alle ni bygningene i Byfjordparken vil ha grønne tak, for å øke områdets økologiske verdi.

Prosjektet er støttet av Enova med over 10 MNOK, og vil være et av de mest fremtidsrettede og miljøvennlige byggene i Stavanger-regionen.

I vekst

Noroff Stavanger har et godt og inkluderende læringsmiljø i en av Norges mest spennende teknologibyer.

– I dag er vi over 75 studenter på campus i Stavanger og vil fortsette å vokse i tiden fremover.

De Tre Stuer står for kantinedriften på campus Stavanger, og vil tilby måltider i byggets 1. etasje. I tillegg vil åpne leseplasser og sosiale soner være tilgjengelig over hele bygget. 

– Vi håper den nye, fremtidsrettede campusen vil inspirere til læring, kreativitet og et sosialt studentliv, avslutter Gry.

Noroff Stavanger er medlem av Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) og som Noroff-student kan man benytte seg av alle fordelene, inkludert UIS Fadderfestival.

Besøk Noroff Stavanger på Facebook.

Studietilbud ved Noroff Stavanger

Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Top