Noroff skal samarbeide med den populære sørlandsfestivalen Palmesus.

– Palmesus betyr mye for våre studenter, og vi synes det er spennende å samarbeide med en festival som holder et så høyt profesjonelt nivå, sier Ingunn Engen, digital markedsfører i Noroff Education.

– Vi har latt oss inspirere av det festivalen har fått til, spesielt innenfor markedsføring og merkevarebygging. Palmesus er godt kjent og synlig i alle byer hvor Noroff har campus: i Kristiansand, Oslo, Stavanger og Bergen.

– Så mange hemmeligheter at jeg neste sprekker

Markedssjef i Palmesus, Ketil B. Stensrud, gleder seg til å samarbeide med Noroff:

Ketil B. Stensrud, Palmesus Ketil B. Stensrud

– Det er fantastisk å kunne jobbe med Noroff som en av våre partnere! Det er en utdanningsinstitusjon som har en rekke fremtidsrettede yrkesutdanninger som både vi og samfunnet har behov for i tiden som kommer. Jeg håper at vi kan inspirere og hjelpe folk til å velge riktig utdanning og ikke minst tilby studentene praksisplasser med verdifull erfaring! sier Stensrud.

– Dere har hatt mange spennende slipp de siste dagene. Hva kan vi vente oss av årets festival?

– Vi har planlagt og tilrettelagt for at det skal bli tidenes utgave av Skandinavias største strandfest. Det gjelder egentlig det meste, alt i fra hvordan området legges opp med innhold og aktiviteter, til vår største line-up noensinne. I tillegg har vi jo det lille faktum at vi har fysisk utvidet Bystranda slik at vi trolig får plass til enda flere! Forhåpentligvis går alt veien og vi kan gi folk en helt uforglemmelig opplevelse! sier han.

– Har du en liten nyhet du kan avsløre om årets festival?

– En liten nyhet er at vi i år kommer til å ha det største fyrverkeriet som Kristiansand (og trolig Norge) noensinne har sett. Det blir et lass med farger og smell som spiller godt med det elleville pyroshowet som både Armin Van Buuren og Dimitri Vegas & Like Mike kommer med! Utover det er det så mange hemmeligheter at jeg nesten sprekker - vi får se i tiden som kommer hva som blir annonsert! smiler han.

Tilbyr praksisplasser til studenter

– Å være i forkant av utvikling innen teknologi er noe vi etterstreber i Noroff, både i undervisningen og som organisasjon. For oss blir Palmesus en partner i dette arbeidet. Mye av det festivalen arbeider med kan knyttes opp til flere av våre studier, eksempelvis digital markedsføring, grafisk design og lyd- og musikkproduksjon, sier Ingunn Engen.

– Vi vil kunne utplassere studenter hos Palmesus gjennom året, slik at de kan få førstehåndserfaring med hvordan man jobber, både som event, men også i utviklingen av en merkevare som setter spor både nasjonalt og internasjonalt, sier hun.

Vi gleder oss til Palmesus 2017. Følg med på vår Facebook-side for muligheter til å vinne billetter.

Palmesus Aftermovie fra 2016

Produsert av tidligere Noroff-student Martin Litwicki.

Top