– Skulle nesten ønske jeg var student selv, sa stortingsrepresentant Kristin Vinje under den offisielle åpningen av ny campus i Mølleparken.

– Det er en glede og ære å få være her. Gratulerer til alle i Noroff. Det er inspirerende å se deres flotte nye lokaler. Skulle nesten ønske jeg var student selv, sa stortingsrepresentant Kristin Vinje, medlem av Kirke-, utdannings- og forskningskomiteen.

Vinje sa i sin tale at det kan være vanskelig for de unge å velge utdanning i omstillingstider:

– Næringslivet er under omstilling, men Noroff sine studieporteføljer er interessante og relevante. Dere har nært samarbeid med bransjene, og det blir derfor lett for studentene å komme i arbeid etter studiene.

Noroff sine studieporteføljer er interessante og relevante.Kristin Vinje, stortingsrepresentant

Vinje utdypet:

– Norsk næringsliv må skape verdier. Noroff er relevant og dere bidrar til verdiskapning. Både næringslivet og det offentlige trenger oppdatert kompetanse, og dere er midt i blinken. Noroff kommer til å være en viktig brikke i dette, det er jeg ikke i tvil om.

Artikkelen fortsetter under...

Gratulerer med valget om å være en fremtidsrettet utdanningsinstitusjon.Heidi Arnesen Austli, adm.dir., IKT-Norge

– En skjult perle

Vinje sa også at det generelt er for lite kunnskap om fagskoler i befolkningen:

– Fagskoler er et attraktivt valg. Det er litt som en skjult perle. Vi må være flinkere til å løfte fagskolene frem. Det gjør vi nå. Fagskolene er en viktig del av utdanningssystemet, og målet er å få fagskolen godt integrert i utdanningstilbudet. Derfor er fagskolene en prioritert oppgave fra regjeringen.

Heidi Arnesen Austli og Håkon Haugli, administrerende direktører i henholdsvis IKT-Norge og Abelia talte også under åpningen:

– Gratulerer med valget om å være en fremtidsrettet utdanningsinstitusjon. Norge er nå midt i en digital transformasjon, og det er en kollektiv mangel på digital kompetanse, sa Austli og utdypet:

– Alle næringer digitaliseres. Noroff er en spydspiss, og dere klarer å være veldig aktuelle. Dere er en vinnerinstitusjon for fremtiden.

Alle næringer digitaliseres. Noroff er en spydspiss, og dere klarer å være veldig aktuelle.Håkon Haugli, adm.dir., Abelia

Håkon Haugli sa seg enig med Austli.

– Jeg sitrer av begeistring, av både lokaler, utstyr og beliggenhet, men aller mest av måten dere tenker på. Norsk næringsliv trenger dere veldig.

Artikkelen fortsetter under...

– Oslo er flaggskipet

Jeg er stolt av å kunne åpne flaggskipet vårt i Oslo, sa Lars Erik Torjussen, administrerende direktør i Noroff Education.

– Det er interessant å jobbe med utvikling av nye teknologistudier, og vi har en spennende vei å gå. Digitalisering er høyt på alles agendaer. Når vi utvikler nye studier skal vi ha en digital rød tråd med fokus på ny teknologi, slik at vi alltid leverer aktuelle utdanningsprogrammer. Vi har kontinuerlig fokus på kvalitet, sa Torjussen.


Studietilbud ved Noroff Oslo

Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Utdanning i lyd- og musikkproduksjon i Oslo, Bergen og Kristiansand

Lyd- og musikkproduksjon

Utdanningen for deg som ønsker å jobbe kreativt eller teknisk med musikk og lyd. Du ønsker å bli artist, komponist, produsent, lydtekniker i studio, eller jobbe med lyd og musikk til film og andre medier.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

En praktisk utdanning for deg som vil jobbe i filmbransjen. Gjennom studiet vil du jobbe kontinuerlig med studentproduksjoner og få en grundig opplæring i det utstyret som filmbransjen bruker i dag.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top