Mars betyr ny oppstart for Noroff Nettstudier. Sjekk hvilke studier som som er tilgjengelige. Du kan fortsatt søke.

Tilpass utdanningen til din hverdag

Med studier på nett kan du tilpasse utdanningen til din hverdag. Noroff Nettstudier tilbyr komplette nettbaserte studier med tett veilederoppfølging, videoleksjoner, blogger og faglige leksjoner med tips fra profesjonelle aktører i bransjen.

Utdanning på nett er en unik mulighet for deg som ønsker en hverdag hvor du kan studere hvor og når det passer deg. Vi ønsker å tilby en nettbasert utdanning som er lagt til rette for at du skal lykkes. Hos Noroff Nettstudier får du tilgang til innholdsrike leksjoner og relevante oppgaver for å knytte sammen teori og praksis.

Dyktige veiledere

Enten du er i jobb eller har andre forpliktelser, vil en online utdanning gi deg en mulighet til å realisere drømmen om ny kunnskap, der du er. Som nettstudent får du tilgang til undervisningsmateriell, videoleksjoner, øvings- og innleveringsoppgaver og forum. Gjennom en kombinasjon av selvstendig arbeid og samarbeid med både lærer og medstudenter, arbeider du deg målrettet gjennom studiet. Opptakskravet er det samme ved våre nettbaserte studier som ved klasseromsstudier, men Noroff Nettstudier har ingen ventelister. Er du kvalifisert får du delta!

Noroff Nettstudier har lærere som støtter deg gjennom en utdanning på nett! Vi legger til rette for at du kan lære så effektivt som mulig. Nettstudenter verdsetter friheten og fleksibiliteten det gir å studere selvstendig - samtidig krever det god disiplin og arbeidsmoral.

Slik studerer du på nett - se video

 

 

Les mer om Noroff Nettstudier

 

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir gode jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Drift, konfigurasjon og administrasjon av datanettverk og servere har gått fra å være spesielt for IT-bedrifter, til å være noe som berører alle. Behovet for kompetanse innen nettverks- og systemadministrasjon har aldri vært større.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top