Professor Seifedine Kadry har blitt utvalgt som medlem av European Academy of Sciences and Arts (EASA).

European Academy of Sciences and Arts (EASA) ble grunnlagt i 1990 og har over 2000 medlemmer, deriblant mer enn 30 Nobelprisvinnere. Akademiet har som mål å fremme vitenskapelige fremskritt og bidra til samfunnets utvikling.

Medlemmene består av ledende forskere og kunstnere. Sammen arbeider de for å utføre innovativ forskning, samarbeide på tvers av fagområder og landegrenser, samt dele kunnskap med andre. Professor Seifedine Kadry ble nylig valgt som medlem på grunn av sitt bidrag til det medisinske feltet ved bruk av kunstig intelligens.

- Det er en stor ære

Professor Seifedine Kadry underviser til daglig på bachelorprogrammet i Applied data science ved Noroff Kristiansand, nettstudier og OnlinePLUS Oslo. Han utrykker stor takknemlighet over å få sitt arbeid anerkjent gjennom utmerkelsen.

Dette er en anerkjennelse av mitt forskningsarbeid innen data science og kunstig intelligens i medisinfeltet. Seifedine Kadry

Det er en stor ære å bli utnevnt som medlem av European Academy of Sciences and Arts. Dette er en anerkjennelse av mitt forskningsarbeid innen data science og kunstig intelligens i medisinfeltet.

Medlemmene som nylig ble valgt for 2023, vil få sin offisielle innvielse under foreningens årlige arrangement, som er planlagt å finne sted 6. april 2024 i byen Salzburg, Østerrike.

Som medlem av EASA har jeg et ekstra ansvar for å opprettholde en høy standard på forskning. 

Professoren fortsetter:

Det har vært fint å jobbe sammen med kollegaer og ledere ved Noroff Høyskole og å få disse mulighetene til å utmerke meg på mitt felt.

Løfter frem dyktige studenter

Rektor Beathe Due forteller at de på Noroff Høyskole er utrolig stolte av at professor Sefedines forskningsarbeid blir anerkjent internasjonalt.

Professor Seifedine Kadry er en fantastisk inspirerende kollega. Ikke bare bidrar han med banebrytende forskning, han har også satt Kristiansand på kartet gjennom å arrangere MIKE-konferansen i samarbeid med Springer og IEEE, sier Beathe.

Han er god på å løfte frem studentene. Flere av hans bachelorstudenter innenfor Applied Data Science har fått deltatt på internasjonale konferanser og fått akseptert artikler i anerkjente tidsskrift. Vi er heldige som har han hos oss, og studentene våre er heldige som får lære av en av de beste innenfor sitt fagområde, sier hun.

 

📷: Rektor Beathe Due og professor Seifedine Kedry. Foto: Elisabeth Larsen.


Relaterte studier

Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top