– Jeg tror det vi lærer på grafisk design bare blir mer og mer etterspurt, sier Christina Krog.

Christina Krog er akkurat ferdig med toårig utdanning i grafisk designNoroff Nettstudier.

– Jeg synes nettstudier fungerer veldig bra. Man må være disiplinert og jobbe mye på egenhånd, men hvis man har interesse for det man gjør så er ikke det noe problem. Man får hjelp til alt man trenger, selv om veiledningen foregår på nett, sier hun.

Christina sier grafisk design er et spennende fagfelt.

– Jeg tror det vi lærer her på grafisk design bare blir mer og mer etterspurt. Nå som alt foregår på digitale flater trengs det flere som er dyktige på design. Det er så mye forskjellig man kan gjøre! sier hun og utdyper:

– Grafisk design handler ikke bare om logodesign. Man kan jobbe med webdesign, motion design, produkt design og mye annet. Også kan man bare fortsette å utvikle seg. Det kommer nye stiler og trender hele tiden som man plukker opp, og det er alltid noe nytt å lære.

Nå som alt foregår på digitale flater trengs det flere som er dyktige på design.Christina Krog

– Hvilke områder innenfor studiet liker du best?

– Branding! sier hun. – Det er så gøy å kunne være med å utvikle et brand fra bunnen av. Jeg synes også design til trykksaker og logo er veldig gøy.

Hun sier det ikke var tilfeldig at hun valgte en kreativ utdanning.

– En kreativ utdanning var et ganske naturlig valg for meg. Jeg har alltid likt å lage ting, og har alltid fått høre at jeg har masse fantasi og ideer. Det kommer veldig til nytte nå! sier hun.

Artikkelen fortsetter…

Studentarbeid: Christina Krog

Studerer videre

– Til høsten skal jeg studere digital markedsføring, som gir meg enda bedre kompetanse på utviklingen fremover, sier Christina.

Digital markedsføring er ettårig studium som fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

– Hvordan er det å studere på Noroff?

– Å studere på Noroff er kjempebra. Det har vært supert å være student på grafisk design. Selv om jeg er nettstudent har jeg fått god kontakt med både lærere og medstudenter. Lærerne er flinke til å gi konstruktiv kritikk men også ros hvis man har gjort noe bra.

– Jeg har hatt stor faglig utvikling på to år og er superfornøyd med skolevalget mitt! sier Christina.

Selv om jeg er nettstudent har jeg fått god kontakt med både lærere og medstudenter.Christina Krog

– Har du fått kontakt med andre nettstudenter?

– Ja, flere! Vi har en facebookgruppe med alle som går samme studieløp. Der stiller vi hverandre jevnlig spørsmål om oppgavene eller feedback på noe vi har laget.

– Det hender at vi som bor i nærheten av hverandre møtes og jobber med oppgaver sammen, eller tar en kaffe og prater om skole andre ting. Det føles som vi er en stor sammensveiset klasse, sier hun.

– Har du noen råd til nye grafisk-studenter?

– Vær interessert og motivert! Jobb nøye og strukturert med hver oppgave slik at du får din egen rutine i studiehverdagen. Følg folk som inspirerer deg på sosiale medier. Da plukker man opp ideer og inspirasjon.

Vi ønsker Christina lykke til videre på digital markedsføring.

Slik studerer du på nett


Relaterte studier

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top